|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1109 Aktiv.: 6.26 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sob Jan 21, 2023 9:35 pm Naslov sporočila: Retevis RT3S- GPS |
|
|
Zanima me vaše mnenje, če bi omenjena postaja "morala" imeti vgrajen GPS?
Ali je to samo dodatna opcija? Na njihovi uradni strani piše, da ima vgrajen GPS.
Ali se pa dodatno vgradi v postajo, tako kot pri nekaterih analognih postajah subton?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.27 MB |
Pogledana: |
8 krat |

|
_________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.34 Kraj: Postojna
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1109 Aktiv.: 6.26 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Ned Jan 22, 2023 1:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem jim poslal mail, da vidim kaj bodo še oni rekli.
Tudi, če nima je tu nekaj drugega. Na embalaži je oznaka RT3, kar pomeni samo 70cm.
To kar sem vprašal, če se dodatno vgradi GPS je pa to, ker je bilo to naročeno preko enega primorca, ki se vsak dan boj čudno obnaša, nekje drugje... Takrat mi je tudi povedal, da ima en lep zvok, ko prižgeš postajo. Tudi USB kabel bi moral biti zraven pa je izginil.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
552.02 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
_________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 457 dni