|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Sre Maj 03, 2023 3:36 pm Naslov sporočila: P: Krama :) |
|
|
Prodam nekaj krame, ki sem jo našel pri pospravljanju predpredprejšnjega kraja bivanja. (spomnim se, da sem nekoč kupil za pol kombija neke elektronike ), marsikaj je šlo v večna lovišča ob selitvah, nekaj je bilo v štartu nekurantno...
9 kosov ENKODER
10 kosov 455kHz keramičnih filtrov
Stikala, preklopniki, razne tuljavice, ki so se uporabljale v malih radijskih sprejemnikih,...
Če komu pride prav, naj predlaga ceno. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Sre Maj 03, 2023 3:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
PS:
tuljavice so mišljene tiste male v kovinskem ohišju z vijakom, različnih barv.
Nekaj je tudi vrtljivih kondenzatorjev. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni