|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6724 Aktiv.: 28.52 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Jun 25, 2003 9:03 pm Naslov sporočila: AverMedia AVerTV USB |
|
|
Omenjeno zadevo sem kupil pred dopustom in naj bi služila gledanju TV. Problem se je pojavil, ker po instalaciji zadeva prav lepo dela - razen audio izhoda . Zadeva je namreč povezana do PC-ja preko USB, audio izhod pa se posebej pelje na audio-in zvočne karte. Mislim da je vse skupaj instalirano pravilno - žal pa mi vztrajno dopoveduje, da v PC-ju ni zvočne kartice. Sicer je le-ta res nekoliko eksotična (Yamaha DS-XG) vendar vse ostalo z njo dela normalno. Zanima me, ali je s tem mogoče že kdo delal - pa tudi kak namig na to temo bi bil dobrodošel .
Lp,
Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Opica12 Neznanec

Pridružen-a: Čet 24 Avg 2023 8:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.05
|
Objavljeno: Čet Avg 24, 2023 8:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Namesti najnovejše gonilnike |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6724 Aktiv.: 28.52 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Avg 24, 2023 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opica12 je napisal/a: |
Namesti najnovejše gonilnike |
si pa našel svežo temo. Nekje med "arhivo" verjetno še leži, čeprav je njegova uporabnost zdaj enaka ničli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni