|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1670 Aktiv.: 7.88 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Sep 12, 2023 12:36 pm Naslov sporočila: Po.: LCD TV 37" v delni okvari |
|
|
Torej, znanec mi je pripeljal za pogledat™ starejšo LCD TV, LG 37LE5500, izdelano aprila 2011. Tuner ni deloval, oziroma ne najde nobene postaje na digitalnem ali analognem sprejemu. Ni se pa nekako znal izjasniti, ali se je to zgodilo kar tako ali pa po grmenju.
Tuner sem potem zamenjal z drugim podobnim (za katerega sem 95% prepričan da bi moral biti dober), a stanje se ni popravilo. Potem pa se nisem več ukvarjal s tem - oziroma se mi res ne da.
Vsi ostali priključki, vključno s HDMI delujejo normalno.
Zraven priložim še daljinec ter originalni oziroma prvotni tuner.
Podarim - pridi in odpelji, ali pa gre v reciklažo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vpeter Član

Pridružen-a: Pon 11 Jun 2012 16:05 Prispevkov: 369 Aktiv.: 2.33 Kraj: Maribor okolica
|
Objavljeno: Tor Sep 12, 2023 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vzamem. Več preko ZS.
Potrebujem samo HDMI  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vpeter Član

Pridružen-a: Pon 11 Jun 2012 16:05 Prispevkov: 369 Aktiv.: 2.33 Kraj: Maribor okolica
|
Objavljeno: Ned Sep 17, 2023 4:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tako, android škatla z EON-om in TV sta pripravljena za predajo.
Edino CEC včasih heca in se nočeta obe napravi ugasniti skupaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni