|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Ned Mar 11, 2007 11:38 am Naslov sporočila: TV Mivar 21 V1E-T -ni glasu |
|
|
Pozdravljeni!
Pri omenjenem Tv se je izgubil glas.
V končni stopnji ima TDA 8191 , ki pa je po mojih ugotovitvah Ok saj preko scart vtikača dela normalno in se da regulirat glas preko kanalnika oziroma preko antene pa ne.
Sem dobil dataset od tega čipa in sem poskusil dati signal direktno na pin2 tega čipa in se tudi sliši in de da regulirati.
Ko pa poskusim dati signal na SFE 5,5MHz pa se iz zvočnika nič ne sliši.Res pa je,
da je notri SFE z 4 nožicami jaz pa sem poskusil z 3 nožnim za katerega je tudi napravljeno mesto.
Ali ima mogoče kdo načrt tega Tvja sem že nekaj iskal po Googlu pa nisem nič našel, ali pa morda kdo ve kaj bi bilo lahko še narobe,da ni glasu.
LP Srečko! _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rajko Član

Pridružen-a: Čet 29 Jun 2006 20:09 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.42 Kraj: Trbovlje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.27 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Tor Mar 13, 2007 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali se moraš tam registrirati tudi,če hoćeš samo za pogledat oziroma prebrati kakšno temo.
Lp Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rajko Član

Pridružen-a: Čet 29 Jun 2006 20:09 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.42 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Tor Mar 13, 2007 8:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za ogled ni potrebna registreacija. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LENUH Član

Pridružen-a: Pon 06 Nov 2006 15:13 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.17 Kraj: vreme
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2007 10:15 am Naslov sporočila: muting |
|
|
Če se ne motim je problem v ( mutingu) ki ga čip tda 8191 dobi na en pin. Imaš pdf, upam da je to to.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

|
Objavljeno: Ned Apr 08, 2007 3:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
TV sedaj po zamenjavi TDAja oziroma enega modula namesto čipa ker se menda ne dobi več dela normalno .
@LENUH ni bil kriv muting saj bi potem tudi preko scarta oziroma A/V na TV ne delal glas tako kot sem napisal v prvem postu.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni