|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Sre Mar 07, 2007 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pioneer radiji nimajo kode. Vsi zakodirani Blaupunkti vsaj nekaj napišejo na ekran. Pri tvojem preglej povezave med čelno ploščo in radijem.Znajo nagajat kontakti ali pa stikalo čelne plošče |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik84 Član

Pridružen-a: Pet 07 Jan 2005 18:28 Prispevkov: 236 Aktiv.: 1.00
|
Objavljeno: Sre Mar 07, 2007 11:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav!
No danes sem govoril z enim mojstrom, ki pravi, da je verjetno napaka v procesorju radia, tako da gre jutri en radio k njemu in bomo videli kaj bo popravil.
Ja vsem hvala za odgovore in vam sporočim kako se je stvar razpletla.
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.37 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Mar 16, 2007 9:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Ravno včeraj sem servisiral eno radio z mp3 playerjem, neke noname firme. Skurjena je bila zaščitna dioda, to sem menjal, ampak radio se še vseeno ni hotel prižgati. Končno sem ugotovil, da je bil problem v stikalu za čelno ploščo. Ko čelno ploščo vzameš vstran se radio izklopi. Sem kar premostil stikalo, se pač radio več ne izklopi ob snemanju čelne plošče. To je bilo radio, ki ni imel displaya na čelni plošči, ampak na ohišju. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni