|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Ned Jun 02, 2024 7:40 pm Naslov sporočila: MP3 to BT zvočnik |
|
|
Naslov še ne pove vsega.
Torej, imam prenosni zvočnik Harman Kardon GO+ PLAY.
Kvaliteta predvajanja glasbe je odlična, edina pomankljivost je, da se ne da predvajati glasbe z USB ključa.
Potem mora pa nekdo cel večer "drajsati" po telefonu...
Je kak pretvornik - naprava, ki bi znala s ključka prenesti MP3 na "modri zob" zvočnik?
Nekaj sem iskal, ampak mi ni uspelo kaj prida najti. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mosqito Član

Pridružen-a: Čet 07 Apr 2016 23:22 Prispevkov: 3531 Aktiv.: 31.57
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
v.j. Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2015 9:47 Prispevkov: 1661 Aktiv.: 13.20 Kraj: Veldes
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 7:26 am Naslov sporočila: Re: MP3 to BT zvočnik |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Potem mora pa nekdo cel večer "drajsati" po telefonu... |
Ni treba, če predvajaš iz playlist, mogoče je potrebno uporabiti tudi primerno aplikacijo...
Ali splih ima USB? Ali naj bi bil USB priključek namenjen za predvajanje iz USB ali samo kot vir za polnjenje telefona? _________________ Kontakt na e-mail, za več informacij klikni gumb 'www', na ZS ne odgovarjam!
Ne mi pisat zasebnih sporočil na forumu! NIKOLI ne boste dobili odgovora na ZS !
Če vam moji odgovori niso všeč, nihče vas ne sili, da jih berete! uporabite gumb 'ignore' |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 7:41 am Naslov sporočila: Re: MP3 to BT zvočnik |
|
|
v.j. je napisal/a: |
Ni treba, če predvajaš iz playlist, mogoče je potrebno uporabiti tudi primerno aplikacijo...
Ali splih ima USB? Ali naj bi bil USB priključek namenjen za predvajanje iz USB ali samo kot vir za polnjenje telefona? |
App + playlist je opcija, ampak mi ne "sede".
USB je pa samo za napajanje. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 7:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Mosqito, bom pogledal to škatlo 😁 _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
TODJO Član

Pridružen-a: Čet 31 Mar 2005 12:10 Prispevkov: 16 Aktiv.: 0.07 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 11:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Tega je na tone na Aliju
board |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 11:40 am Naslov sporočila: |
|
|
TODJO je napisal/a: |
Tega je na tone na Aliju
board |
Hvala, to sem si ogledal, ker je tega res na tone.
Ne najdem pa podatka, če ta zadeva zna (zna, to je res) predvajat glasbo s ključka in jo hkrati posredovati naprej prek BT na BT zvočnik? _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantocci Član

Pridružen-a: Pon 06 Jul 2009 10:52 Prispevkov: 384 Aktiv.: 1.98
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 11:59 am Naslov sporočila: |
|
|
verjetno ne
Lahko pa si na telefon v microSD kartico preko kabla naložiš MP3 glasbo, enako kot bi jo naložil na USB ključek in potem predvajaš preko BT v ta zvočnik. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni