|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1123 Aktiv.: 6.29 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 12:42 am Naslov sporočila: |
|
|
@bonaparte, kje so ti pa merili pline?
Na AMZS pregled stane 38,28€. Če avto ni brezhiben imaš 5 delovnih dni časa, da napako odpraviš. Če nebo v roku spet plačaš enako cifro za ponoven pregled. _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Avtoelektrik21 Neznanec

Pridružen-a: Sre 10 Jan 2018 1:26 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.03 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 1:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Če greš kaj mimo Postojne lahko pogledava s VCDS ačli VAS ali Wuerth ali Launch... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

Pridružen-a: Pon 19 Jan 2009 9:45 Prispevkov: 93 Aktiv.: 0.47 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
s53al je napisal/a: |
@bonaparte, kje so ti pa merili pline?
Na AMZS pregled stane 38,28€. Če avto ni brezhiben imaš 5 delovnih dni časa, da napako odpraviš. Če nebo v roku spet plačaš enako cifro za ponoven pregled. |
Pline sem meril pri Avtokrka Kromberk. Prvič 18.10. potem še 2x v petih dneh. Potem v soboto 2.11. in nazadnje v torek 5.11. po menjavi katalizatorja. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 8:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Avtoelektrik21 je napisal/a: |
Če greš kaj mimo Postojne lahko pogledava s VCDS ačli VAS ali Wuerth ali Launch... |
Hvala za prijazno ponudbo. Se izogibam vožnji z audijem, ker mi je 2.11. potekel tehnični. Če do 2.12 ne naredim tehničnega moram vrniti tablice. Lep pozdrav. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
romascenko Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2018 14:20 Prispevkov: 169 Aktiv.: 1.97 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
bonaparte je napisal/a: |
Hvala za prijazno ponudbo. Se izogibam vožnji z audijem, ker mi je 2.11. potekel tehnični. Če do 2.12 ne naredim tehničnega moram vrniti tablice. Lep pozdrav. |
Malo mimo teme a vseeno : Moja draga je pozabila registrirat avto in se vozila še 3 mesece preden sem jaz ugotovil da ni registriran - plačala je zavarovanje a ni odšla na tehničnega dokončat zadevo No moj point je da po 3 mesecih ni dobila nobenega opozorila/vpoklica ali karkoli , da bi morala vrniti tablice ipd. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
romascenko je napisal/a: |
bonaparte je napisal/a: |
Hvala za prijazno ponudbo. Se izogibam vožnji z audijem, ker mi je 2.11. potekel tehnični. Če do 2.12 ne naredim tehničnega moram vrniti tablice. Lep pozdrav. |
Malo mimo teme a vseeno : Moja draga je pozabila registrirat avto in se vozila še 3 mesece preden sem jaz ugotovil da ni registriran - plačala je zavarovanje a ni odšla na tehničnega dokončat zadevo No moj point je da po 3 mesecih ni dobila nobenega opozorila/vpoklica ali karkoli , da bi morala vrniti tablice ipd. |
Zanimivo. Pozdrav _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s53al Član

Pridružen-a: Pon 18 Okt 2010 19:44 Prispevkov: 1123 Aktiv.: 6.29 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 3:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
V začetnem postu si napisal, da mehanika imaš, nima pa testerja. Lambda sonda ti pride okoli 30€ pa naj ti jo zamenja on.
Krke se pa izogibam. Na preventivnem (brezplačnem) pregledu , mi je jamral, da ena zavora ne deluje po njegovih željah, tudi sprednja leva luč je bila menda previsoko in pa, da je ročna zavora tudi previsoka.
Nič nisem popravljal. Sem šel na AMZS čez brez problema. _________________ Vremenska postaja Doblička gora |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
s53al je napisal/a: |
V začetnem postu si napisal, da mehanika imaš, nima pa testerja. Lambda sonda ti pride okoli 30€ pa naj ti jo zamenja on.
Krke se pa izogibam. Na preventivnem (brezplačnem) pregledu , mi je jamral, da ena zavora ne deluje po njegovih željah, tudi sprednja leva luč je bila menda previsoko in pa, da je ročna zavora tudi previsoka.
Nič nisem popravljal. Sem šel na AMZS čez brez problema. |
Ja, seveda. Ga bom vprašal. Sem pa na avtu odklopil obstoječo sondo in zanimivo, da mi na armaturki ne sveti nobena lučka. Tudi delovanje avta se mi zdi prav isto (nisem veliko vozil, le par km). Hvala za podelitev tvoje izkušnje z Krko. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.50 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
A si ti Don Felipe z enega drugega foruma? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPartner Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2012 13:42 Prispevkov: 197 Aktiv.: 1.29 Kraj: okolica Cerkna
|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 9:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mašera ima sedaj delo z premontažo pnevmatik.
Mogoče lahko poskusiš pri Arčonu iz Renč, oni se ukvarjajo s popravili dizel vozil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 9:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
satelitko je napisal/a: |
A si ti Don Felipe z enega drugega foruma? |
Ne. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bonaparte Član

|
Objavljeno: Čet Nov 07, 2024 9:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
PPartner je napisal/a: |
Mašera ima sedaj delo z premontažo pnevmatik.
Mogoče lahko poskusiš pri Arčonu iz Renč, oni se ukvarjajo s popravili dizel vozil. |
Hvala za predlog.
Če Arčon popravlja dizle, dvomim da bi vzel moj audi v popravilo.
Se mi zdi, da bom moral sam poskrbeti za popravilo.
Zaenkrat imam namen zamenjati lambda sondo...bom vprašal mehanika, ki mi dela večino stvari. Saj bi se lotil tudi sam, ampak nisem še nikoli. _________________ Za vsako popravilo nima smisla vozit vozila na servis. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni