www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Stikalo na plosk

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
janezk
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 09 Nov 2004 14:36
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 10, 2004 3:47 pm    Naslov sporočila:  Stikalo na plosk Odgovori s citatom

Živjo
Iskal [slovenščina je zame španska vas] že na tem forumu, če je kakšna shema in vezje od stikala na plosk (zvočnega stikala), vendar ga nikakor nisem našel če bi mi kdo povedal kje bi kaj takega našel naj mi prosim pove.
ker se mi zdi da sem že enkrat to stikalo zasledil na tem forumu.

Hvala že v naprej.

LP Janezk
d'oh!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.91
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 10, 2004 6:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej na forum Elektro-N,je objavljen opis in načrt .
Lp
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.99
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2004 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nekoč sem enega naredil po načrtu, ki sem ga dobil v enem Elektorju. Je celo deloval Mr. Green Samo ga nikoli nisem zares uporabil. Verjetno se mi še na podstehi nekje valja.

Za načrt bi pa moral res dobro pogledat, ker je zadeva že antične vrednosti. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
janezk
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 09 Nov 2004 14:36
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2004 10:19 pm    Naslov sporočila:  stikalo Odgovori s citatom

Ja če maš še kje to vezje se ti priporočam da mi ga pošlješ

Hvala že vnaprej
Nazaj na vrh
rastamajks
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Mar 2006 13:03
Aktiv.: 0.45
Kraj: zalec

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 21, 2007 12:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako se pa kaj obnese to stikalo na plosk v praksi? Ali se ob vsakem poku sporozi in kako je ob glasni glasbi (basi), se potem stalno prozi?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 21, 2007 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stikalo na plosk narejeno z nekaj poceni komponentami reagira na vsak zvok, ki pride v mikrofon. Tudi na psa, ki zalaja (preizkušeno). Ker se ga lahko aktivira tudi z ploskom, se imenuje stikalo na plosk.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bostjan91
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 18:58
Aktiv.: 0.79
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 21, 2007 5:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj sem ja jaz postavil tako temo!

Iščei z besedo : THE CLAPPER
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 22, 2007 1:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:
Tudi na psa, ki zalaja (preizkušeno).

Pri dragi se je dogajalo, da je mini pudel delal lightshow Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni