|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pet Dec 06, 2024 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za (ne) kvaliteten zvok je daleč in res daleč pred šumom omrežne napetosti YT kvaliteta zvoka in DAC.
Daj prvo priklopi na tvoj ojačevalec en dober CD predvajalnik, da boš videl ali je res to.
Je pa res, da je tvoje vprašanje ali je obrežje umazano. Je, sem že delal metitve, pa sploh živim na vasi. V mestu je itak še dosti slabše.
Samo v razmilek. Za Rpi sem kupil HiFiBerry (kitajska kopija) in je delal. Samo čez čas je en kanal umrl. Kupil sem nov. Tokrat original HiFiBerry. Razlika je bila kot noč in dan. Pa čeprav naj bi bila ista.
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.01 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
primozsu Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11 Prispevkov: 412 Aktiv.: 1.74 Kraj: MB - Šentjur
|
Objavljeno: Sob Dec 07, 2024 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meritev omrežne napetosti:
Najceneje si je sposoditi diferenčno sondo in jo priključiti na osciloskop, ki omogoča frekvenčno analizo.
Če pa želiš top of the top zadevo pa je to Dewesoft Sirius HS ali XHS. Da lahko narediš vse mogoče analize.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni