|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Nomad Član

Pridružen-a: Sre 22 Jul 2009 10:05 Prispevkov: 104 Aktiv.: 0.54 Kraj: Steiermark
|
Objavljeno: Čet Maj 01, 2025 11:16 am Naslov sporočila: |
|
|
mucek je napisal/a: |
Zadnjic so bili v Econo (MB) eve280k ta stari celo po 35 eur z davkom |
Naslednjič daj prosim takšno informacijo na oglasno desko.
Me mika dogradit par kWh shrambe. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2025 2:56 am Naslov sporočila: |
|
|
grega09 je napisal/a: |
Dorijan je napisal/a: |
Se pa dobijo tudi paneli, ki imajo przorno foliko zdaj, tako da še nekaj svetlobe spustijo skozi.
|
No, to sem si malo ogledoval. Ko bom tako daleč, da bom delal nadstrešek in pergolo, se bom moral odločiti kaj vzeti in potem razdelati detajle vgradnje. Za te panele nekako predvidevam, da so dražji. Nisem pa še gledal cen. |
Vprašaj na Bisol, za BISOL Lumina za ponudbo, da boš imel neke okvirne cene.
Nomad je napisal/a: |
mucek je napisal/a: |
Zadnjic so bili v Econo (MB) eve280k ta stari celo po 35 eur z davkom |
Naslednjič daj prosim takšno informacijo na oglasno desko.
Me mika dogradit par kWh shrambe. |
Saj če ti gre samo za kW in ne za poceni pregrade je tisti, ki sem ga dal tam iz digitklik podobna cena. 75€/450W ali pa če daš 35€ za stare 200-250W modele.
Ti stari so cenovno precej zanimivi za ograje/zastiranje pogledov itd. , ker za 20€/m2 ne dobiš nič bolj pametnega. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Nomad Član

Pridružen-a: Sre 22 Jul 2009 10:05 Prispevkov: 104 Aktiv.: 0.54 Kraj: Steiermark
|
Objavljeno: Pet Maj 02, 2025 4:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eve280k je LiFePo4 celica za hranilnik, panelov je že dovolj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni