|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.82 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Jun 07, 2004 5:04 pm Naslov sporočila: Poleg Mozille Firefox tudi odličen Mozilla Thunderbird... |
|
|
Gre za odjemalec pošte. Moram reči, da sem bil pri namestitvi pozitivno presenečen. Malo težav mi je delala nastavitev čekiranja z AVG -jem. Snamete ga lahko ***Tukaj***
Nameščanja enako kot pri Firefox-u ni. Celotno mapo iz arhiva le prekopirajte v Program files, nastavite račun in stvar že dela. Vse to me spominja na stare dobre čase DOS-a ko ni bilo registrov ter podobne "šare" Eventelno je se je program "vpisal" autoexec.bat ter config.sys  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.67 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Pon Jun 07, 2004 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem zadovoljen uporabnih obeh programčkov. Priporočam.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Sre Jun 30, 2004 10:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče ve kdo, kako bi skopiral stare maile (iz mozille) v thunderbirda? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Sre Jun 30, 2004 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem že uredil. Skopiral sem celi stari file inbox v tunderbirda. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Čet Jul 01, 2004 6:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam že nekaj časa uporabljam oba programa in sem popolnoma zadovoljen.
Priporočam vsem, tudi tistim ki prisegajo na internet eksplorer in outlook, nobenega dodatnega "sranja" ali pop oken in nobenega setupa. _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aliboy Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 23:08 Prispevkov: 88 Aktiv.: 0.37 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Ned Jul 04, 2004 1:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam sem inštaliral oba programa Firefox in Thunderbird; in kaj naj rečem: ODLIČNO! Toda, kako naj nastavim Thunderbirda, da mi bo s Kasperskim čekiral pošto? Kako si nastavil AVG, Silvo?
LP _________________ Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.82 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Jul 04, 2004 9:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si prej imel nastavljeno za outlook ali podoben program in ti je AVG pošto čekiral potem nastavi v Thunderbird-u račun enako. AVG pri instalaciji naredi poseben "virtual server" za čekiranje pošte ter v njega doda vse račune. Če si kak račun kreiral kasneje ga moraš vpisati ročno. Klikni na gumb "Email scaner" v AVG control centru ter poglej "properties -> servers _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni