|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.09 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Ned Mar 25, 2007 5:36 pm Naslov sporočila: EAGLE sitnoba! |
|
|
Pozdrav
EAGLE pa res zna cloveku narediti kak siv las... No vsaj, dokler ga ne nastudiras.
Meni ga nikakor ne uspe prepricati, da bi net povezavo napravil, tako kot jaz hocem (narisano rumeno). On mi ponuja eno svojo varjanto (svetlo zeleno).
Kaj ce hocem narediti svojo varjanto moram iti od zacetka (pri cipu) po obstojeci povezavi in potem ubrati svojo varjanto?!? To mi nikakor ni vsec...
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
156.15 KB |
Pogledana: |
26 krat |

|
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Mar 25, 2007 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni to uspe samo tako, da iz ene nogice privlečem v bližino kraja, kjer hočem povezavo. Torej delam povezavo okoli po ploščici da pridem do točle, tako da mi airwire kaže iz točke kjer sem pripeljal povezavo v točko kamor jo hočem. Mato vse povežem in z move prestavim pot tako kot jo hočem. Nisem našel še boljšega načina. Ampak ta stvar povzroča resno veliko sivih las.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.00 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Mar 25, 2007 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa tisto kar Eagle hoče speljati po svoje narišem z Wire in potem preimenujem.
_________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Mar 25, 2007 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ponuja pač najkrajšo pot.
Zoprno včasih. Sam ponavadi kar ročno speljem vodnik kjer mi paše. Čeprav je treba del poti narediti po že obstoječem vodniku.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 9:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Na oko na hitro pogledano je pot po rumeni žici neugodna (dodatne vie), zato Eagle naredi ugodnejšo. To določajo pravila (design rules). Za bolj preverzne zadeve se splača spremeniti pravila. Pa ne pozabit stare vrednosti. Za par črt je najenostavneje narediti na roko. Pri tem je včasih potrebno vleči po že prej narejeni črti, ker drugače ne gre (eagle izbere drug začetek/konec, kot bi si človek želel).
Jur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bungee Član

Pridružen-a: Pon 07 Mar 2005 18:49 Prispevkov: 1479 Aktiv.: 6.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Eagle išče za NET signal vedno najkrajšo pot. Strinjam se, da je neugodno če uporabljaš signal za ročno routanje. Lahko pa narediš to tako, da enostavno z wire povežeš in na koncu pritisneš Ratsnets in če si povezal pravilno signala ne bo več.
Seveda, pa velja na koncu narediti tudi DRC
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.09 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 6:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
OK, naj bo pa tako, kot Eagle hoce
gungee: Tvoja ideja je super in deluje! Hvala vsem za odgovore!
_________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni