|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Twenty Zero One Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 23:02 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.13 Kraj: SEVNICA
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 9:08 am Naslov sporočila: CNC driver kartica KUPIM |
|
|
Kupim cnc driver kartico za clk/dir krmiljenje bipolarnih koračnih motorjev po možnosti z napajalnikom.
Ponudbe na ZS oziroma na e-mail bostjan.c4@gmail.com[/b] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Mar 26, 2007 9:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem sicer točno kaj potrebuješ, lahko pa se dogovoriva, da ti naredim kontroler za step motorje.
Sem namreč ravno pri tem delu in imam vse naštudirano. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Twenty Zero One Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 23:02 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.13 Kraj: SEVNICA
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odlično!
Rabu bi step kartico za 3 osi, ki podpira MACH3, KCam ipd!
Zanima me do kakšnih tokov (tok na motorju) izdeluješ svoje kartice?
Koliko bi me stala izdelava komplet z napajalnikom in materjalom?
Odgovor lahko na ZS, lahko je pa tudi javna debata! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to, da sem naredil kake 5,6 kontrolerjev, med drugim tudi zase, tole sigurno ni neka komercialna reklama, a vseeno bo bolje če se umakneva na ZS. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni