|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kavelj22 Član

Pridružen-a: Tor 23 Jan 2007 23:56 Prispevkov: 465 Aktiv.: 2.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 11, 2007 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Super - UTP , problem rešen!!!
hvala, še enkrat! _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kavelj22 Član

|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 7:17 pm Naslov sporočila: kondenzatorji |
|
|
Ker je vec vrst kond.(keramicni, večplastni,folijski, tantalovi......) me zanima ali je vseeno katerega vzamemo, ce imajo iste vrednosti vrednost! ( in ni elektrolitski!)
lp _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.58
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 7:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni vseeno - vsak ima svoje prednosti in slabosti. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kavelj22 Član

|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoce sem malo prevec posplosil zadevo! Vem da ima vsak svoje prednosti in slabosti, gre za to da delam ICD2 in ko narocujes kond. neves katerega bi uzel, ker je polno vsega!
Zanima me koliko je pri konkretno tej zadevi pomembna izbira! Ce mogoce imas ICD2, bi lahko konkretno rekel za npr. kond. 330nf ali pa 100nf.
lp,hvala _________________ Živleje ni potica, življeje je črn kruh. Bul ga šparaš bul je suh. Zato pa kr na mizo žjim. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni