|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2007 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
povej profesorju, da je ON plačan za delo, ki ga zahteva od tebe. Ali pa si piši delovne ure, ki jih boš zabil za podpiranje njegove lenobe ter po uspešno opravljeni seminarski izstavi račun ravnatelju šole. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
noname Član

Pridružen-a: Tor 28 Nov 2006 19:10 Prispevkov: 222 Aktiv.: 0.98 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2007 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
hehe če pa eh veš kako je to pri nas profesor odvisno kak mu je v sredo ko mamo 6 uro pride v razred se norca dela neke da se smejemo pol pa celi razred pol ure prej vun vrže V petkih ko pa mamo EVN praktični del pa jaz pa pa še dva sošolca ko poznamo to kaj delamo smo v profesorjevem kabinetu pa mobilne robote popravljamo heh
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brozzy Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.92 Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
No jaz ti popolnoma razumem, Tudi jaz sem že nekaj let na SŠER in vem da je z določenimi profesorji križ. Nazoren je že podatek da v našem razredu ni pri EVN tudi eden pozitiven. Menim, da bo treba o teh zadevah malo obvestit ravnatelja, saj tako zadeva ne more laufat. Se opravičujem za oftopic, samo s tem sem hotel povedati, da na naši šoli smo dijaki počasi že odvisni od predavanj sodijakov, saj s profesorji ni kaj preveč koristi. _________________ ________________________________
ambri... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matej Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00 Prispevkov: 270 Aktiv.: 1.14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fantje tolk glejte, da se jim neboste zamerli.Jaz sem 1 leto ponavljal zato ker sem enem starem povedo kaj si mislim o njem(mogoče sem bil pikico preveč odkrit )
MaDzi lahko potrdi on je bil zraven in se valjal po tleh in=D>
No izpite sem potem naredil po naključju, ker si je prof. nogo zlomu(ali nekaj takega) in ga je en drugi nadomeščal na izpitu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70825.94
|
Objavljeno: Pon Apr 02, 2007 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 12:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga. Te stvari se kot zreli ljudje pogovorite na razredni uri z razrednikom.
Če se bojite zamere potem probleme natipkajte na računalnik. Vsak na en list. Oddajte vse skupaj v mapo in s tem pridite k razredniku.
Tule na forumu se pa držite teme, ki je v naslovu.
ps.: Nič se ne bojim vaše zamere, ker mislim, da vse kar sem povedal drži. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:52 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
...Te stvari se kot zreli ljudje pogovorite na razredni uri z razrednikom.
Če se bojite zamere potem probleme natipkajte na računalnik. Vsak na en list. Oddajte vse skupaj v mapo in s tem pridite k razredniku... |
Če pa to ne bo uspešno pa napišite pritožbo k ravnatelju (s podpisi dijakov). Mi smo to že nekaj krat prakticirali. Uspešno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga. |
Iskrene čestitke k uveljavljanju strogega reda na forumu. Le pokažimo, kdo ima pravo moč  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga. |
Iskrene čestitke k uveljavljanju strogega reda na forumu. Le pokažimo, kdo ima pravo moč  |
Ni finta v kazanju moči. Finta (niti ne tako strogih) pravil je v tem da je forum urejen.
To pa čisto podpiram. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni