www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

seminarski offtopic

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2007 8:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

povej profesorju, da je ON plačan za delo, ki ga zahteva od tebe. Ali pa si piši delovne ure, ki jih boš zabil za podpiranje njegove lenobe ter po uspešno opravljeni seminarski izstavi račun ravnatelju šole.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
noname
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Nov 2006 19:10
Aktiv.: 0.98
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2007 9:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hehe če pa eh veš kako je to pri nas profesor odvisno kak mu je v sredo ko mamo 6 uro pride v razred se norca dela neke da se smejemo pol pa celi razred pol ure prej vun vrže Razz V petkih ko pa mamo EVN praktični del pa jaz pa pa še dva sošolca ko poznamo to kaj delamo smo v profesorjevem kabinetu pa mobilne robote popravljamo Wink heh

LP
Nazaj na vrh
Brozzy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09
Aktiv.: 0.92
Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2007 9:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No jaz ti popolnoma razumem, Tudi jaz sem že nekaj let na SŠER in vem da je z določenimi profesorji križ. Nazoren je že podatek da v našem razredu ni pri EVN tudi eden pozitiven. Menim, da bo treba o teh zadevah malo obvestit ravnatelja, saj tako zadeva ne more laufat. Se opravičujem za oftopic, samo s tem sem hotel povedati, da na naši šoli smo dijaki počasi že odvisni od predavanj sodijakov, saj s profesorji ni kaj preveč koristi.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2007 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Fantje tolk glejte, da se jim neboste zamerli.Jaz sem 1 leto ponavljal zato ker sem enem starem povedo kaj si mislim o njem(mogoče sem bil pikico preveč odkrit Twisted Evil )
MaDzi lahko potrdi on je bil zraven in se valjal po tleh in=D>

No izpite sem potem naredil po naključju, ker si je prof. nogo zlomu(ali nekaj takega) in ga je en drugi nadomeščal na izpitu.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70825.94

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2007 10:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.06
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 12:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga. Te stvari se kot zreli ljudje pogovorite na razredni uri z razrednikom.
Če se bojite zamere potem probleme natipkajte na računalnik. Vsak na en list. Oddajte vse skupaj v mapo in s tem pridite k razredniku.

Tule na forumu se pa držite teme, ki je v naslovu.

ps.: Nič se ne bojim vaše zamere, ker mislim, da vse kar sem povedal drži.

mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2007 8:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
...Te stvari se kot zreli ljudje pogovorite na razredni uri z razrednikom.
Če se bojite zamere potem probleme natipkajte na računalnik. Vsak na en list. Oddajte vse skupaj v mapo in s tem pridite k razredniku...

Če pa to ne bo uspešno pa napišite pritožbo k ravnatelju (s podpisi dijakov). Mi smo to že nekaj krat prakticirali. Uspešno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 07, 2007 1:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga.

Iskrene čestitke k uveljavljanju strogega reda na forumu. Le pokažimo, kdo ima pravo moč Exclamation
Nazaj na vrh
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 07, 2007 2:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

psevdonim je napisal/a:
VolkD je napisal/a:
Debate so čisto v redu, le da ne sodijo pod elektronika>seminarska naloga.

Iskrene čestitke k uveljavljanju strogega reda na forumu. Le pokažimo, kdo ima pravo moč Exclamation

Ni finta v kazanju moči. Finta (niti ne tako strogih) pravil je v tem da je forum urejen.
To pa čisto podpiram.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni