|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ferdo3 Član

Pridružen-a: Čet 23 Mar 2006 23:33 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.14 Kraj: okolica Ljubljajne
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 9:04 pm Naslov sporočila: osvetljevalna naprava |
|
|
Pozdravljeni
Zanima me če ima kdo narejeno osvetljevalno napravo z PIC-om. Če ima kdo bi ga prosil, če bi mi lahko poslal program.
Hvala vsem za pomoč
_________________ mare |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.88 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sob Apr 07, 2007 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam hex za dark room timer v.2
Ima nekaj fukcij zraven - signalizacija. Najbolje, da mi pošlješ mail in ti pošljem cel projekt, ti pa iz njega vzameš kar ti ustreza oz. si ga kar narediš.
Tukaj je še slika vezja v škatli:
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
22.11 KB |
Pogledana: |
34 krat |

|
_________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo3 Član

Pridružen-a: Čet 23 Mar 2006 23:33 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.14 Kraj: okolica Ljubljajne
|
Objavljeno: Ned Apr 08, 2007 11:14 am Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon tale projekt se mi zdi zanimiv. Napisal si, da imaš hex datoteko, zanima pa me če imaš tudi asm datoteko.
Na ZS sem ti poslal mail tako da ko boš imel čas te prosim, da mi pošleš ta projekt
_________________ mare |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni