|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2007 4:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja, sem prebral. To kar sem napisal velja nasplošno, ne toliko za konkreten primer. Se opravičujem, če je bilo napisano nerazumljivo/nelogično/žaljivo,... .
Prej omenjane stvari se dogajajo dnevno. Pri nekaterih ne pomaga, če ga suneš v rit. Še vedno bo packal poračunalniku.
Jur
Nazadnje urejal/a jur Čet Apr 19, 2007 4:17 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17 Prispevkov: 290 Aktiv.: 1.28 Kraj: postojna
|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2007 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nič hudega, samo nekako sem sklepal, da se nanaša na moj primer. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2007 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
SP3...
To me spominja na cas, ko so prisli ven windows 99 warez, ce jih kdo pozna. To so piratski predelani win98 SE. Jaz jih na prenosniku uporabljam (prej sem jih imel na PCju) zelo stabilni, resnicno hitri. Zatorej ni nujno, da je ta SP3 zanic, ceprav ga ni napisal M$ Mogoce je poln spywera in podobnih zuzelk, mogoce pa se je nekdo potrudil in malo popravil XPje... Torej poslusajmo onega, ki jih bo stestiral! _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Apr 20, 2007 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD. Se oproščam za pozen odgovor, ampak je bilo zunaj prelepo sončno vreme
Računalnik, če ga oskubiš vseh nepotrebnih stvari, pokuri cca. 8€ elektrike na mesec (dva stara prešerna). Vendar do sedaj še nisem videl routerja (male škatljice, ki opravlja to funkcijo), ki bi zmogla nekaj VPN-jev, tri računalnike z P2P programi, nekaj QOS logike in podobno.
Pa tudi routerji niso tako nepožrešne stvari kot si jih predstavljate. Doma imam slučajno dva. Prvi 7.5W, drugi 18W. Koliko bi pa pokuril računalnik, Pentium oz P.II brez monitorja, brez diska, CD enota in disketa za zapisovanje podatkov? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.89 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Apr 20, 2007 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ah.. ne rabim 3 škatel z P2P.
Verjamem pa, da če imaš 3 škatle z P2P programi, da se ti elektrika za en linux ruter ne pozna. Take škatle ponavadi laufajo 24/7.
Drugače pa 3com office connect ( 12,8V in 0.347 A). Podatki so izmerjeni ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dipsi111 Član

Pridružen-a: Sre 12 Nov 2003 21:17 Prispevkov: 349 Aktiv.: 1.47 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sob Apr 21, 2007 8:45 am Naslov sporočila: |
|
|
elektronik je napisal/a: |
Rad bi se, če je le možno, izognil brisanju particij, ker mi je škoda zgubit podatke na drugi particiji. Edino če res ni druge opcije. |
Kaj pa če se skriva tvoj "črv" na drugi - nesistemski particiji? Ne delujejo vsi "črvi" in virusi samo iz sistemske particije! Predlagam ti, kot že dosti drugih, naredi backup podatkov na kakšen prenosljiv medij. Zbriši vse obstoječe particije in naredi nove. Formatiraj jih z opcijo full format (ne uporabljaj hitrega formatiranja) in poinstaliraj nazaj OS in vse kar spada zraven. Mislim, da po takem posegu bi PC moral delovati BP.
LP Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17 Prispevkov: 290 Aktiv.: 1.28 Kraj: postojna
|
Objavljeno: Pon Sep 03, 2007 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po dolgem času sem se le odločil za brisanje particij, kupil sem prenosni disk in naredil backup. Zadeva zdaj deluje b.p.
Najlepša hvala vsem za pomoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni