www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Canon A460

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.27
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 10:28 pm    Naslov sporočila:  Canon A460 Odgovori s citatom

Tale digitalni fotoaparat mi je v eni od trgovin padel v oči, pa me zanima če se za tako ceno da dobit kaj boljšega. Cena je cca 130 eurov oz bivših 31kSIT

http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1730109425&keywords=a460
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

O fotoaparatih bo vrjetno lahko največ povedal futuristic. Moje mnenje je, da gre za soliden fotoaparat. Všeč mi je, da koristi le dve bateriji za napajanje (zaradi tega je manjši, lažji...) Optičnega zuma je po moji presoji dovolj. Cena je primerna.
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 10:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Canon je vsaj za moje pojme dober nakup in prava kvaliteta dig. fotografije.

Do sedaj sem uporabljal PowerShot A80, ravno danes pa sem se posodobil s tem . Smile
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 10:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam uporabljam A400. Predpredhodnika. Vsaj 400-tka ima težavo v tem, da če narediš prvo sliko s flešem naslednje ne moreš narediti preden se fleš napolni. Tudi če le tega hočeš izklopiti oz. avtomatika ne uporabi.

Drugače sem pa zadovoljen. Sam sem dal zanj takratnih 50k SIT.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.80
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vse moje fotografije, pripete na forumu so narejene sedaj že z lengendo, Olypus 220zoom. Takrat sem za njega dal 84ksit.

Primer fotografije:

ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.84
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 11:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem dal nedavno nazaj za mojega canona 250€ in lahko rečem, da je dober. Je pa bil enako v kompletu z ostalo opremo + dodatna garancija 3 leta za katero sem doplačal 20€.

Včasih se zgodi, da je slika malo motna, če ti pri slikanju preveč roke letijo...to je edina pomanjkljivost ki sem jo opazil.

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.91
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2007 11:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Canon G5. Že kar nekaj let. Pobožna želja je pa kak iz serije EOS.
TOTAL
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Jan 2006 9:18
Aktiv.: 0.46

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 08, 2007 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam tudi uporabljam canona in sicer A560 in sem zadovoljen, majhen, AA baterije, dela vse brez problema edino, kar me moti je to, da počasi polni fleš in moraš čakat pred naslednjim posnetkom. Vsekakor piporočam.
Nazaj na vrh
ro-bi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53
Aktiv.: 15.95

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 08, 2007 11:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Od teh malih canonov je ixus 40 legenda!
Imel sem ga za snemanje filmčkov in razne experimente.
Na prvi sliki v kombinaciji z teleskopom:

In na drugi z sigmo 120-300/2.8 (razdalja kakih 7m):

Ti sliki kažem zato, ker v takih pogojih pridejo napake optike in ostalega mnogo bolj do izraza, a ixy se je odlično držal Smile

joni
Član
Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 11:55
Aktiv.: 0.19
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ro-bi morem te pohvalit zelo lepe slike, ce bi moj Sony delal take bi postal ze profesionalec.
ro-bi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 09, 2007 10:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kupi ixusa in postani profi Smile
lp
R

mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.03
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 10, 2007 8:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko smo že pri fotoaparatih, ni napačno pogledatui tudi za Panasonic Lumix TZ3.
Sam sem ga nabavil, ker sem želel majhen aparat z zmogljivim in obvezno 28mm objektivom.
Omenjeni ima Leicin objektiv 28-280mm, optični stabilizator slike in po prvem malo resnejšem fotkanju (prvomajska turneja v Bruslju) ga ne morem prehvaliti.
Sem pa pogrešal ročne nastavitve...

LP, Grega
Nazaj na vrh
ro-bi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 10, 2007 10:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

TZ3 ne poznam, sem pa naredil par slik z TZ1 in so dosti slabše od starega starca HP945. Tisti panasonic ima pri iso100 toliko šuma, da se po moje na A4 sliki že vidi na gladkih delih (da višjega iso niti ne omenim!)
lp
Robi

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni