|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2007 10:42 pm Naslov sporočila: Lučkarija na letošnjem Evrosongu |
|
|
Kar impresivno...
http://www.barco.com/Events/downloads/references/Eurovision2007_02.jpg
Med drugim:
- >200 m^2 MiTRIX LED screen od Barco (transparentni LED displej)
- 125 m^2 - OLite 510 LED modulov
- 3x SLM R12+ digitalni projektor _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joni Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 11:55 Prispevkov: 43 Aktiv.: 0.19 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2007 11:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
JA luckarija zgleda kar vredu, oziroma fantasticno, samo pesmi so pa polom, razen nase seveda !! _________________ joni |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70649.63
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 12:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.91 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 8:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Niso ! In prav je tako. Imam namreč ta večer absoluten mir samo zase . Nobenih motečih sosedov, nobenih idej o tem zakaj ne dela kak računalnik. Čisto lepo v miru lahko pregledujem vsebino zanimivih DVD-jev  _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 10:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozabili ste na 12 LED diod od Alenke in eno VELIKO žepno svetilko od Petra  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 11:17 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Niso ! In prav je tako. Imam namreč ta večer absoluten mir samo zase . Nobenih motečih sosedov, nobenih idej o tem zakaj ne dela kak računalnik. Čisto lepo v miru lahko pregledujem vsebino zanimivih DVD-jev  |
He, he. Kako lepo bi bilo, ko bi bil Evrosong vsak teden. Mogoče celo dvakrat tedensko!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.84 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 11:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Malo offtopic, ampak sem pa res jezen na naše sosednje države, razen hrvaške, ki nam niso dali niti ene točke! _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 11:31 am Naslov sporočila: |
|
|
A vi to o tistem včeraj, kjer je zmagala faca ala young Mate Parlov?  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 11:34 am Naslov sporočila: |
|
|
EIGringon....Hrvaška nam je dala...7 točk. Svojim največjim sovražnikom, pa 12!!!Jaz sem skoraj kozlal ob gledanju votinga...tale eurosong je nekaj najbolj nagnusnega. Ok, ne rečem, so pač zmagali Srbi, vendar če bi pa zmagala Ukraina...ki je požela vseeno ogromno točk za pesem, ki je imela 3 besede, koreografijo tete Magde, ki je 300 let za leseno žlico...itd potem bi pa bilo za razmišljat o prepovedi tega nadvse poneumljajočega skrpucala. Btw...na evrosongu je song že zdavnaj izgubil pomen...samo še evro nekaj velja.
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.98 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse je bilo že videno, in razen koreografije odra, me ni prav nič presenetilo niti impresioniralo. Eurosong sem gledal predvsem po "službeni dolžnosti". O skladbah ne bi izgubljal besed, po televotingu pa lahko vidite količino emigracije v EU in njihovo stopnjo izobraženosti. Gledalec z višjim IQ od povprečnega, nikoli ne pošlje SMS-a za televoting, ker se zaveda, da je to povsem nepotreben strošek. Lepo je potem razvidno iz glasovanja, kakšna glasba kam spada. Res je, da glasbeni kriterij močno pada s količino alkohola v krvi, kar pa ne velja samo za to kategorijo ampak za vse življenske zavore. Glasba na Eurosongu je pač primerna poslušalcem, ki so pripravljeni zapraviti tisti EUR, še vedno pa mi ni jasno, kakšno zadoščenje imajo ob tem. Edina skladba in glas, ki je bil po moje sprejemljiv za normalen glasbeni kriterij, je bila Madžarska. In še ta ni bila nič posebnega. Koliko pa so vredne skladbe, skupaj z našo, boste lahko ocenili čez kakšno leto, ko o naši skladbi ne bo ne sluha ne duha več.
"Kruha in iger!" _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zcetrt Član

Pridružen-a: Tor 13 Dec 2005 11:29 Prispevkov: 275 Aktiv.: 1.16 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 5:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo preveč se obremenjujete z vsem skupaj. To je šov, ki ga gleda, kdor ga pač gleda, glasujejo pa tisti, ki si to želijo. Žirije pač, čeprav bi bila bolj upravičena, kot pri Miss World, čeprav bi s komisijo bržkone izgubili na šovu in s tem na denarju.
Opazil pa sem, da je bila kvaliteta vendarle na višjem nivoju. Evrosong se je splačalo gledati zaradi Belgije, Gruzije, Madžarske in potem zaradi druge kategorije, v katero spet, zanimivo, spada Belgija, Izrael, Švica ( ).
Čeprav se deloma upravičeno obremenjujete, saj Evrosong plačamo vsi tisti, ki plačujemo RTV prispevek. _________________ 4. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.95 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2007 5:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Čeprav se deloma upravičeno obremenjujete, saj Evrosong plačamo vsi tisti, ki plačujemo RTV prispevek. |
Če se ne obremenjujem zaradi "DAVČNEGA SVETOVANJA O POLAGANJU ELEKROINSTALACIJ" v naših novih bolnišnicah, se tudi zaradi tega ne bom ...
BTW, tale elektro-davkarijski biznis je precej donosnejši od navadnih elektro del. Nekaj mesecev pa pade četrt miljona €€€ v en žep ... davkoplačevalskih seveda.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.61 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Maj 14, 2007 9:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, imeli so dobre arhitekte za scenografijo. Mi je všeč. Ni pa nič kaj hudo novega vse skupaj. Sem že navajen na to...
Jaz sem upal da bodo našo skladbo čimprej izločili (da potem nekaj let ne moremo nastopati). Tako bi se izognili - po mojih informacijah - plačilu 100k€ samo za nastop, prevoze in organizacijo. Da ne omenjam slovenskega izbora
Hvalabogu da ni zmagala naša skladba... Si sploh kdo predstavlja, če bi morali evrosong organizirati pri nas??
Smo ga na- ... Davkoplačevalci še najbolj. Jaz bi se pa že prištulil zraven in še malo pokasiral (s kakšnim laserjem seveda).... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Maj 14, 2007 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si prireditelj evrosonga plača velik del "zveza evrosonga" al karkoli že je (vsaj po tem kar vem jaz), polek tega je potrebnih ogromno ljudi, kar pomeni en kup začasnega dela, veliko zasedenih hotelov ipd. Če nimaš imbecilnih organizatorjev je zadeva kar lep dobiček, tudi za hotele ipd.
Polek drugega bi pa RTV končno dobil nekaj pametne tehnične opreme  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Maj 14, 2007 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Hvalabogu da ni zmagala naša skladba... Si sploh kdo predstavlja, če bi morali evrosong organizirati pri nas?? |
Kje bi ga pa organizirali? V križankah ali na bežigrajskem stadionu?
Za tak podvig bi verjetno morali zgraditi v zelo kratkem času ogromno dvorano, ki je nebi nikoli več nafilali. Se strinjam z Alyjem, za take hece gre ogromno našega denarja. Bi pa že bil čas, da bi naše slovenstvo pridobilo malce na IQju in nehalo s temi bedarijami...samo denar se troši za neumnosti, pa blamiramo se po svetu. Ne rečem, EMA naj bo, ampak naj pri tem ostane. Če bi naši pevci ZLATE besede peli, nebi prišli dlje kot do 10 mesta. Ne vem, zakaj nikomur od teh ne potegne, da so točkovanja več kot predvidljiva in da ima tukaj politika edino in glavno vlogo, in da sta pesem ter melodija zgolj zavajanje publike. Tako je moje mnenje, za Alyja pa upam, da bo imel ogromno prilik se izkazati z laserji, ne samo takrat, ko je evrosong.
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni