|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damek Član

Pridružen-a: Sre 03 Jan 2007 17:55 Prispevkov: 146 Aktiv.: 0.65 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Pet Maj 18, 2007 6:55 pm Naslov sporočila: Philips TV |
|
|
Pozdravljeni !!
Imam TV Philips, 21". Bolj natančno bo kar, če vam dam link o njem, kjer sem ga kupil--- http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=09CF568C-8E5C-5CF9-45D6-D8CB5987CF5C&linkid=15 .
Star je nekje pol leta. Zdaj pa imam težave. Zadnjič sem iskal dodaten program, in postalo je samo vse črno. Takrat mi drugo ni preostalo kot da ga izklopim iz elektrike, saj z daljincem nisem mogel nič.
Sedaj pa ko gledam katerikoli program se mi samodejno samo vklaplja funkcija ETX2 po nekaj sekundah, nato spet nastane slika in to se ponavlja.... Kako bi naj poskušal prenastaviti?
Mislim da so nastavitve vredu.... _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Maj 21, 2007 11:40 am Naslov sporočila: Re: Philips TV |
|
|
damek je napisal/a: |
Sedaj pa ko gledam katerikoli program se mi samodejno samo vklaplja funkcija ETX2 po nekaj sekundah, .... |
Ali je prav EXT2 ali ETX2?
Morda se ti je zataknila tipka na remote napravi za input select. EXT2 je drugi video vhod.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Pon Maj 21, 2007 1:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ups, jur, prav imaš....EXT2 je! Oh te črke
Hm, kje pa je ta naprava?? Najboljš je kar na servis dat TV, saj je še pod garancijo, ali ne??
Tako da z nastavitvami ne more biti nič narobe?
Npr., ko pa imam vklopljen TTX, pa se ne vklaplja ta funkcija, tako da zdaj gledam takole TV, da ga imam vklopljenega in ga samo minimiram, da vidim sliko.
Danes sem šel v Big Bang in sem moral na oddelek za TV, so me poslali tja (najprej mi en rekel da bo treba servis pa neven kaj, potem pa naj grem tja), tam pa nikogar....sem čakal 10 min in odšel....bom raje poklical....ker drugače neven če bom dobil odgovor sploh.
Hvala !! _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Maj 21, 2007 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
damek je napisal/a: |
Hm, kje pa je ta naprava?? Najboljš je kar na servis dat TV, saj je še pod garancijo, ali ne?? |
Ta naprave je remote control, krmilna enota. Tista škatlica, kjer na daleč prižigaš televizor in izbiraš kanale. Včasih lahko pride kakšna smet med tipko in pokrov. Ali pa napravo pogloda kakšna domača žival (pes). Ena od tipk je tudi za izbor vhodnega signala: TV/EXT1/EXT2,... Če tipka ni zataknjena, je servis prava stvar. Kje je servis pa poglej v papirje, ki si jih dobil zraven TV. Seznam pooblaščenih servisov.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s57bat Član

Pridružen-a: Pon 09 Apr 2007 9:06 Prispevkov: 201 Aktiv.: 0.91 Kraj: Moste
|
Objavljeno: Tor Maj 22, 2007 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Hej hoj!
Ali imas na scart konektorju priklopljeno kaksno napravo?Lahko da je problem v tej napravi, ne pa v TV.Na scartu je namreč pin, ki je namenjen avtomatskemu preklopu, ko zadevo poženeš.
l.p. Tomaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damek Član

|
Objavljeno: Tor Maj 22, 2007 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
s57bat NE, priklopljeno nimam sploh nič, na tej TV še sploh nikoli nisem imel nič zraven, tako da tukaj ni težava !!
TV je kriv....nič drugo, tako da bom moral, mislim da kar na servis dat tole stvar....
vseeno hvala... _________________ LP, damek |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni