|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Tor Jun 05, 2007 11:45 pm Naslov sporočila: ČAsovni stroj |
|
|
Sicer ne vem, ali naj dam tole med malo za šalo, a ker je stricu spodrsnilo na bananinem olupku in je dobil vizijo, naj bo to malo bolj resno... čeprav
http://www.uberreview.com/2007/06/first-time-machine.htm
Ko jo bo vklopil, bodo prve stvari, ki bodo padle iz stroja vprašanja iz prihodnosti...
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 9:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Če sem prav dojel, je vic naprave/sistema v tem, da spravi svetlobo da cirkulira. Načrt kaže, da z polprepustnim in še tremi drugimi ogledali žarek svetlobe prisili, da kroži v kvadratu. Pri tem pozablja na izgube svetlobe v zraku (Rayleigh in Mie sipanje), na od muh posrana ogledala, pa še kaj drugega. Podobne malenkosti, kakršne onemogočajo gravitacijske machine.
Na začetku (demonstarcija z kavo) se mi je zdelo, da bo v primeru, če je človek pozabil sladkati kavo, časovni stroj za nazaj poskrbel, da bo sladka.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sergej Član

Pridružen-a: Tor 29 Avg 2006 19:43 Prispevkov: 280 Aktiv.: 1.22
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 9:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Časovni stroj?!
Marsikdo je poročen z njim. Izredno učinkovito poskrbi, da se čas vleče ali pa beži in tudi za nazaj zna marsikaj zagrenit. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem se postavil pred kartonasto škatlo in čakal...čakal...čakal...sodelavec me le vprašal kaj delam, pa sem rekel, da BOM izumil časovni stroj in čakam, da se bo škatla napolnila s sporočili iz prihodnosti.
LP Gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 5:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, če boš to počel dovolj pogosto, se ti lahko zgodi, da bo sodelavec poklical gospode iz NLP. To so tisti, ki se pripeljejo s srajcami z zelo doooolgimi rokavi!
NLP= Norišnica Ljubljana Polje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

|
Objavljeno: Sre Jun 06, 2007 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
NLP = Norišnica Ljubljana Polje ?
Po tem, ko sem napisal tale post, sem prebral droben tisk
LP gorazd _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni