|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Shadow Neznanec

Pridružen-a: Pet 15 Jun 2007 20:05 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: laško
|
Objavljeno: Pet Jun 15, 2007 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
prej je bilo omenjeno: c:\windows\system21\drivers\etc\hosts
problem pri meni je, da sta samo datoteki system in system 32.... ideja??? zakaj nimam tudi jaz system21??? _________________ fight with the best, die like the rest! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.71 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Pet Jun 15, 2007 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
a bi lahko bolj podrobno opisali kako se blokira strani v HOSTS |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Pet Jun 15, 2007 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vse pise v tej temi - naslov motecega streznika z reklamami preusmeri na lokalni naslov, kjer zagotovo *ne* tece http server (npr. kar na localhost). _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Sob Jun 16, 2007 8:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Shadow je napisal/a: |
prej je bilo omenjeno: c:\windows\system21\drivers\etc\hosts
problem pri meni je, da sta samo datoteki system in system 32.... ideja??? zakaj nimam tudi jaz system21??? |
Malo te hecajo... Prava mapa je system32.
Lahko pa narediš malce enostavneje:
Start>Run...>Vpišeš 'notepad.exe c:\windows\system32\drivers\etc\hosts' (brez navednic) in se ti bo odprla beležnica z vsebino te datoteke. Če kje v seznamu najdeš strani, ki so blokirane, tiste vrstice pobriši.
Po drugi strani pa dvomim, da bo to delovalo, če praviš, da ti zapira brskalnik... Tisto predvidevam, da je nek prijazen programček, ki teče v ozadju (včasih pomaga Task manager in ubijanje procesov, a je treba vedet kateri programi so 'dobri' in kateri ne). _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni