|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Tor Jun 19, 2007 7:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker je prvotna tema zaprta bom tu vprašal ali je kdo zadnje čase nabavljal te laminatorje in kje jih še imajo.
Jaz bom verjetno proti koncu tedna v Lj in, da ne "laufam" iz ene trgovine v drugo, ker bom imel tudi malo časa bi prosil tiste, ki ste jih videli, da poveste kje
ste jih videli.Prosil bi tudi za točno informacijo ker Lj ne poznam najbolje.
Lp Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Tor Jun 19, 2007 8:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker nisi upošteval pravila št. 2 sem tvoje sporočilo prestavil! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Čet Jun 21, 2007 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Oj ali se nihče več ne ukvarja z temi strojčki?
Še enkrat bi vprašal kje se še dajo dobiti ti laminatorji?
Hvala za kakršen koli namig ker jutri grem v Lj.
LP Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Čet Jun 21, 2007 7:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sp*r ali H*fer. Drugje jih nismo kupovali. Pojdi malo pogledat v City P*rk. Se bo gotovo kaj našlo. Drugače pa poglej telefonski imenik na netu (ali pa doma), uprabi zemljevid in poišči omenjeni trgovini v tisti okolici kjer boš v LJ. Vsaj tako bi jaz naredil. _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.88 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jun 21, 2007 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Srecko je napisal/a: |
Oj ali se nihče več ne ukvarja z temi strojčki?
Še enkrat bi vprašal kje se še dajo dobiti ti laminatorji?
Hvala za kakršen koli namig ker jutri grem v Lj.
LP Srečko |
Malo si pozen - debata se je že polegla - očitno imamo že vsak svojega. Breskvice sem videl v Sp aru. Sicer sem danes po dolgem času spet namazal z P501 tri ploščice. Gre za večje tiskanine, pri katerih z breskvico sam nisem dosegel najboljših rezultatov. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pet Jun 22, 2007 8:43 am Naslov sporočila: |
|
|
V sparu jih imajo. Ravno pred nekaj dnevi sem kupil eno v sparu, samo to je bilo v Mariboru. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

|
Objavljeno: Pet Jun 22, 2007 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja danes sem nabavil "breskvico" v inter sparu v city parku -imeli so še tri ko sem bil jaz tam.
No nabavil sem tudi tiskalnik in ko bo kaj poročam.
Lp Srečko _________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni