|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Seko Član

Pridružen-a: Pon 20 Avg 2007 18:11 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.09 Kraj: Žetale (Ptuj)
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2007 1:51 pm Naslov sporočila: Svinčeni akumulatorji + polnilec |
|
|
Pozdrav,
Zanima me kje na spletu bi se dalu kupit poceni svinčene akumulatorje, rabil bi takega kot je za modelarstvo (mere nekje 180x40x60) napetost mora imeti 12V, kapaciteta pa okrog 3Ah (malo manj ne igra vloge - priporočeno pa je več ,...) Cena pa mora biti do 20€.
Pravtako me zanima če ima kdo kak doma narejen (al pa kuplen) modul za polnjenje svinčenih akumulatorjev, in ga ne uporablja, ter ga je pripravljen odstopit oz. prodat za kakšno simbolično ceno.
LP Nejc
EDIT: gledal sem tale akumulator v HTE: http://b2c.hte.si/article.asp?ArticleID=12838 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 16.00
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2007 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povprašaj tukaj: Velog .
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S51KM Član

Pridružen-a: Sre 28 Mar 2007 22:31 Prispevkov: 100 Aktiv.: 0.45 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Ned Sep 02, 2007 7:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar se akumulatorjev tiče ima po mojem mnenju DELKO najboljšo ponudbo. Lahko naročiš tudi po tlf. in ti naročeno ošljejo.
l.p.
Mirko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni