www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Ali je kdo od članov foruma ostal brez vsega v poplavah

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70626.90

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2007 9:07 pm    Naslov sporočila: icon_important Ali je kdo od članov foruma ostal brez vsega v poplavah Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.85
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2007 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Se pridružujem ideji!!!

lp!

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2007 9:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem je, ker je verjetno ostal tudi brez interneta in ga bomo težko našli.
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.03
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2007 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:

Ce je iz Zeleznikov je se danes brez elektrike (trenja na agregat) Confused

EDIT: sem pogledal seznamu clanov pa nimamo Zeleznikov,morda je kdo napisal Sk.Loka v resnici pa bolj od gor Confused

Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2007 10:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:

Poleg tega smo slovenci malo sramežljivi in težko kaj prosimo čeprav je hudo ...

Zato predlagam, da tisti, ki potrebujejo kakršnokoli pomoč to javijo kateremu od moderatorjev (npr. @VolkD, če se strinja). Ta je potem zavezan, da prosilec-ci ostanejo anonimni, on pa javno posreduje informacijo o potrebi za pomoč. Wink
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2007 12:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja se strinjam in jamčim za anonimnost.
Ostali člani bodo vedeli le za potrebe, tako da bomo zbrali to kar kdo potrebuje.

Na razpolago v te namene je ZS, moj e-mail in GSM:041 633-157.

Razdejanje ne bo prešlo v enem tednu in pomoč bo potrebna tudi, ko bo intrnet že nazaj !

trully1
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2003 20:20
Aktiv.: 0.91
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2007 8:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo

Jaz sem iz Železnikov, pa sem jo na srečo dobro odnesel. Živim v dolini potoka Dašnica, ki je normalno 20 cm visok in ene 3 do 4 m širok. Hiša je vsaj 100m proč od struge in nekaj metrov višje vendar je po cesti ulice teklo vsaj 30cm vode. Na srečo so okna in vrata dobro dihtala da voda ni vdrla v kletne prostore. Vsi sosedje so jo odnesli bistveno slabše.
Če kdo lahko kaj daruje naj na eno humanitarnih številk, ki so na voljo, saj je stari del mesta čisto v razsulu. Ljudje so imeli tudi več kot 2m vode v hišah in to v hišah ki tam stojijo že več kot 100 let.

LP Matjaž
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
kose19
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Mar 2005 19:37
Aktiv.: 5.17
Kraj: okolica Kobarida

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2007 8:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po potresu v naših krajih je bila najboljša poteza, ko je krajevna skupnost odprla svoj račun na katerega je prihajala pomoč.
Tisti denar je res šel v prave roke.

trully1 ali je pri vas tudi taka možnost?
Nazaj na vrh
trully1
Član
Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2003 20:20
Aktiv.: 0.91
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2007 8:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo

Ja je. Vse informacije na http://www.zelezniki.info/.

Pa še nekaj: slike ki jih kažejo po TV in časopisih ne izražajo dejanskega stanja. Vse je 100% huje, je treba videt v živo.

LP Matjaž
Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2007 8:58 pm    Naslov sporočila: icon_important Re: Ali je kdo od članov foruma ostal brez vsega v poplavah Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Če je kdo, predlagam, da zganemo riti in mu po svojih močeh pomagamo.

Se strinjam. Bomo pomagali po svojih močeh.
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70626.88

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 22, 2007 12:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 23, 2007 9:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V razmislek:
Stavr se je dogajala ob velikonocnem potresu v posocju. Govorim iz prve roke, ker sem bil prisoten.
Denar iz onih TRR in karitasa in rdecega kriza so dobili najbolj glasni in ponavadi ne toliko prizadeti ljudje. Pac medijsko "podprti". Oni revezi, ki so RESNICNO bili revezi pa so pobirali le drobtinice.
V praksi se je najbolje (za moje pojme) obneslo to, kar so nekateri ljudje poceli. Poklicali so na posto (tam sem bil svoj cas zaposlen) ter se pozanimali, kdo najbolj potrebuje sredstva. Postarji pa itak najbolj poznajo situacijo. In ti so direkt nakazali denar, stvari, ... tem ljudem. Mislim, da je to najbolj postena in najboljsa pot.
Torej jaz predlagam, da tam ziveci napisajo seznam teh ljuditer kaj potrebijejo (denar, blago, ..) da se tem tudi pomaga. Z veseljem bom prispeval po svojih moceh. Onim karitas in drugim, org. pa raje ne posiljam denarja, ker ga prevec porabijo zase in beri zgoraj Evil or Very Mad
Seveda seznam ni treba da je javen. Prav tako lahko neki clan foruma skrbi za koordinacijo, kam poslati sredstva

matej_
Član
Član

Pridružen-a: Čet 26 Jul 2007 16:55
Aktiv.: 0.06
Kraj: Bukovšča

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 23, 2007 1:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sam sem iz okolice železnikov (Bukovščica). Sem bil parkrat v teh dneh v Železnikih, nekje še vedno ni elektrike in vode. Za doniranje so že narejeni Transakcijski Računi.
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.18
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 3:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem iz Šk.loke, zalilo mi ni nič, je pa teklo blizu....Sad
Prijatelju zraven mene je poplavilo novo! delavnico za delo z elektroniko, ki sva jo delala 4 mesece...
aja, preživel je hamegov osciloskop, ki še ni bil odpakiran in je odplaval s škatlo vred in stiroporjem, ter se zataknil za delovni pult in po naklučju preživel...vsa ostala krama je pa šla dobesedno po vodi,,...

Ales007
Član
Član

Pridružen-a: Čet 28 Jun 2007 7:18
Aktiv.: 0.54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 4:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se pridružujem Simonovem mnenju.

Bom pa sam tudi kaj doniral, ampak ne preko nekih organizacij.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni