www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kako ravnati z antivirusom

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
maxika
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2007 11:01
Aktiv.: 0.07
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 11:09 am    Naslov sporočila:  Kako ravnati z antivirusom Odgovori s citatom

Sem nova tukaj, pa ne vem če sem v pravo rubriko vpisala oglas?
Namreč zanima me kako ravnam z antivirusnim programom takrat ko grem na splet me vedno vpraša ali namestim novo različico, kar je skoraj vsakodnevno?
In še ko mi sporoči, da je virusni program prisoten?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 11:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da se AV program obnavlja vsakodnevno je nekaj normalnega, ker se novi virusi pojavljajo vsakodnevno. Bi pa znal povedati malenkost več, če napišeš kateri AV uporabljaš.
Nazaj na vrh
maxika
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 11:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej potem, ko me vpraša, samo potrdim, če prav razumeme!
Kaj pa v primeru, ko naletim na virus, kam ga premaknem ali izbrišem? Program je
avast! lp
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 12:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lepo. Avast je meni tudi pri srcu. Če ga pravilno nastaviš, te ne sprašuje nič. Drugače pa lepo potrjuj nadgradnje, vsak virus pa briši. Lahko ti pa pogledam nastavitve, če želiš.
Nazaj na vrh
a1ndrej
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Sep 2007 19:50
Aktiv.: 0.16
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 24, 2007 12:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Večina AV programov samodejno pospravijo okužen program v karanteno. Bol je nerodno ko ta program zazna sum na virus in vam ne dovoli uporabljati le tega.

L.p.
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 25, 2007 9:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Program nastavi na avtomatiko, da se bo nadgradil sam, brez spraševanja. Če ne uporabljaš najnovejših upgradov, je skoraj tako, kot da ne uporabljaš antivirusnega programa.

Virusne, črvive in drugače okužene datoteke brez pomisleka zbriši. Dajanje v karanteno nima smisla, ker to samo polni disk.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
maxika
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 25, 2007 11:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala vam, sem se znašla, se učimo dokler živimo ane?
Nazaj na vrh
maxika
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 28, 2007 3:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po navodilih sem prilagodila AV in mi lepo sam javlja ko se obnovi. Idealno! Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni