|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
primozb2005 Član

Pridružen-a: Pon 12 Dec 2005 23:20 Prispevkov: 59 Aktiv.: 0.25 Kraj: vransko-ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2007 1:12 pm Naslov sporočila: data logger ds 1920 MAXIM |
|
|
Lep pozdrav
Iščem najcenejšo varianto za nakup data loggerjev ds 1920 (8$) ali celo ds1923 (95$). Uporabil bi ju rad za merjenje temperature, saj na mestu meritve nimam napajalne napetosti in bi rad spremljal gibanje temperature v obdobju skoraj enega meseca. Merilna točnost je dovolj na 0.5C. Dosedaj se mi je ta izdelek zdel najprimernejši, je pa zato kar precej zasoljen, obdobje ko pa so se delili freee sample pa sem tudi zamudil.
Zanima me še , tisti , ki ste že naročali elemente od maxima, koliko doprinesejo še dodatni stroški (poštnina in carina).
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trot Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25 Prispevkov: 1282 Aktiv.: 5.71 Kraj: glej fogl
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2007 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Sloveniji ena firma trži te knofke, pa se mi zdi da so bili precej dragi. Ne morem se spomnit imena podjetja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.65 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2007 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče razmisliš o kombinaciji:
DS1620 + ATmega + serijski flash + RTC
Procesor je lahko večino časa v spanju. Senzor in Flash izklopljen.
Namesto ločenega pomnilnega medija lahko uporabiš flash, ki je že vgrajen v procesor, ker zna tudi pisati v svoj flash pomnilnik. Ali kakšen I2C EEPROM. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 503 dni