|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
milans Deda

Pridružen-a: Tor 30 Dec 2003 10:36 Prispevkov: 167 Aktiv.: 0.70 Kraj: Dravograd
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2004 6:43 pm Naslov sporočila: sledenje pritisnjenih tipk |
|
|
Zanima me, kateri programi znajo slediti tipkam ki so bile pritisnjene v določenem času na računalniku in si to tudi zapomni, oziroma zabeleži v kakšno log datoteko. _________________ l.p. Milan
"Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2004 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem povsem prepričan, a mislim, da potrebuješ tole:
http://www.panterasoft.com/key-logger/index.php
Obstajata dve verziji; ena zastonj, druga plačljiva.
Dobra stvar programa je da ni prikazan v taskbaru. Uporaben je tudi če bi rad izvedel kakšno geslo je nekdo vtipkal za določeno aplikacijo, ampak tega ti nisem povedal jaz... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.82 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2004 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Uporaben je tudi če bi rad izvedel kakšno geslo je nekdo vtipkal za določeno aplikacijo, ampak tega ti nisem povedal jaz... |
a moraš imeti toliko dostopa do računalnika, da program lahko namestiš Tudi v dos-ovih časih je obstajal en podoben pritajen program "Snoppy" ali nekaj podobnega.
Sicer bi bila možna tudi hardwerska varianta. Sam sem pred časom nardil eno aplikacijo z pic-em, ki je brala pritisnjene tipke. Moral bi le še dodati proceduro, ki bi to shranjevala v eeprom. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2004 9:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Sicer bi bila možna tudi hardwerska varianta. Sam sem pred časom nardil eno aplikacijo s pic-em, ki je brala pritisnjene tipke. Moral bi le še dodati proceduro, ki bi to shranjevala v eeprom. |
Ko si ravno omenil: kako sploh deluje PC tipkovnica, mislim signali na izhodnih žicah oz. kakšno kodiranje uporablja? Matrične tipkovnice sem že priklapljal na PIC za PC tipkovnico pa ne vem kako kodira. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.82 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Okt 06, 2004 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej tukaj . ali pa poišči datashet za 8049, ki je Keyboard Controller _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pet Okt 08, 2004 12:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
HOJ !
POGLEJ SI TUDI PROGRAM ADVANCED kEYLOOGER!
 _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni