www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Naročilo Microchip

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
StricGeza
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53
Aktiv.: 4.72
Kraj: Gradišče pri Divači

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 3:37 pm    Naslov sporočila:  Naročilo Microchip Odgovori s citatom

pri naročanju vzorca PIC18f2550 se mi je zataknilo ker ima microchip zaprta naročila za navadne smrtnike
Citiram:
We were unable to process your request for samples due to the reason(s) outlined below.

* Microchip currently only accepts online sample orders from registered business or university email addresses. We currently do not accept orders from generic ISP accounts. Please do one of the following:

1. Register with a valid business or university email address and place your sample order
2. Visit www.microchipdirect.com to purchase parts

Thank you for your interest in Microchip.

Kaj zdaj???
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 4:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni druge kot ga kupiti se mi zdi! Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 4:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja ampak naročilo v ZDA(ali kamorkoli že) stane (poštnina, carina)
tako da raje nebi kupoval iz ZDA

Nazadnje urejal/a StricGeza Sob Okt 06, 2007 5:32 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.51
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 4:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vprašaj g.Armina. (IR electronic)
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 4:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Farnell preko IC elektronike. Dobiš v par dneh.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.09
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 7:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza,

ko sem jaz dobil tak odgovor od Microchipa, sem se naslednjič prijavil s službenim email naslovom in navedel firmo v kateri sem zaposlen. Potem je šlo brez problema. Vzorce sem dobil v službo.

LP
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
StricGeza
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 8:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz se še šolam ampak da bi naročil prek šole odpade ker ni elektro šola ampak strojna
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2007 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej, če praviš "tako da raje nebi kupoval iz ZDA" in ti tudi varianta naročila v Ljubljani, ki sem jo predlagal zgoraj ni všeč potem ti omenjeni PIC dam jaz - brezplačno. Ponj lahko prideš takoj zdaj. Če ti tudi to ne odgovarja, mi napiši kam ga dostavim, pa ga boš imel danes.

Samo nehaj že končno igrat in počni kaj bolj koristnega.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
rastamajks
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Mar 2006 13:03
Aktiv.: 0.45
Kraj: zalec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 11:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza sej ni važno če ni šola elektro šola....lahko je katerakoli šola! Važen je le da je ta ustanova registrirana ustanova.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.37
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 14, 2007 11:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

StricGeza je napisal/a:
jaz se še šolam ampak da bi naročil prek šole odpade ker ni elektro šola ampak strojna

To je še boljše, če ni elektro šola. Tam so verjetno že porabili vse brezplačne vzorce.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni