|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 8:05 am Naslov sporočila: Eurit 33 |
|
|
Pozdravljeni!
Mi je "ena gospa" prinesla telefon Eurit 33 razstavljen na prafaktorje, menda ji je padel na tla; pa ne vem , če ji ga ni mož vrgel ker je predolgo visela na njem(telefonu namreč ).Sedaj je nekako dobil prvotno obliko, ampak pri vilicah, na katere se položi slušalka očitno nekaj manjka.Vilice so sedaj vedno v položaju, kot bi bila slušalka položena.Mislim, da bi v označenem krogu morala biti ena vzmet oz. nekaj takega.
Če je mogoče kdo že razstavljal omenjen telefon in se še spomni, kako naj bi stvar izgledala...ali pa da je kdo pripravljen malo pokukat v svojega...
Hvaležen bom vsem, za kakšen namig.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
345.89 KB |
Pogledana: |
2 krat |

|
_________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zrij Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2004 14:40 Prispevkov: 157 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na tem mestu je nameščena zanka iz vzmetne žice.
Foto s pomočjo GSM aparata (umazanega)
Zdravko
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
10.24 KB |
Pogledana: |
3505 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 12:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
O, najlepša hvala Zdravko.
Bom poskusil nekako improvizirat.
Še enkrat hvala in lep pozdrav
MaTJaŽ
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.91 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 5:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ti ne uspe dobiš pri meni vse dele in to v enem kosu
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reaktivna tuljava Neznanec

Pridružen-a: Tor 09 Okt 2007 15:59 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.03 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni se tudi še nekje valja en tak telefon, ker ne dela zaradi ne vem katerih razlogov točno, tako da lahko dobiš vse.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi4je Član

|
Objavljeno: Tor Okt 09, 2007 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
@ VolkD in Reaktivna tuljava :HVALA obema , zaenkrat mi je uspelo z eno vzmetno žico iz enega starega kasetarja, če bo pa potreba, se pa obrnem na vaju
Skupaj smo močnejši
MaTJaŽ
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni