|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
AndyRozman Neznanec

Pridružen-a: Pon 17 Sep 2007 14:28 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 4:32 pm Naslov sporočila: Rabil bi sprogramiran cip, na koga se obrnit |
|
|
Pozdravljeni !
Jaz imam en PIC chip, na katerega bi moral nalozit program... Ker bom to akcijo delal zelo redko (verjetno samo 1x), se mi ne splaca it kupit, ali pa naredit programatorja.
Sedaj me pa zanima ali bi bil kdo od vas tukaj, pripravljen sprogramirat moj pic chip. Fajn bi bilo ce si iz Mb, da ti ga lahko osebno prinesem...
Sedaj ne vem koliko razlicnih PIC chipov obstaja (tipov), zato bom kar napisal ime mojega... gre za PIC16F84/04P (mikro kontroler).
Hvala za vse odgovore in pomoc...
Andy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudolf Član

Pridružen-a: Ned 02 Sep 2007 23:10 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.07 Kraj: Dolenjska
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 5:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ti ga lahko sprogramiram ampak nisem iz MB.
V profil napiši kraj, od koder si! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
icek Član

Pridružen-a: Ned 15 Maj 2005 22:31 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.44 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 9:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš tudi hex file, ti ga lahko jaz.
V svoj profil napiši kraj, od koder si! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Je že v .HEX ali še program sploh ni napisan? (predvidvam, da je)
Če ga je potrebno napisat, še povej za kaj ga rabiš ipd., da se da ocenit, koliko je potrebno sprogramirat.
Sicer pa sem na voljo iz Ptuja. _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
AndyRozman Neznanec

Pridružen-a: Pon 17 Sep 2007 14:28 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
gkrusi je napisal/a: |
Je že v .HEX ali še program sploh ni napisan? (predvidvam, da je)
Če ga je potrebno napisat, še povej za kaj ga rabiš ipd., da se da ocenit, koliko je potrebno sprogramirat.
Sicer pa sem na voljo iz Ptuja. |
Hi !
Ja program je ze napisan. Jaz delam eno vezje, ki sem ga nasel na internetu. Teoreticno ce si v ameriki lahko dobis ta cip ze sprogramiran s tem programov (posebna ponudba). Za nas boge reveze iz evrope, pa je program, ki ga je treba napisat dan (tudi na netu). Tako da ga je treba samo "zapect" gor...
Andy |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.72 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2007 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lepo, samo če še nisi, vseeno preveri, da je že pretvojen v .HEX, ker je možno, da je še v kakem "čudnem" višjem programskem jeziku, ki v Sloveniji ni preveč popularen . Sicer pa ni problema, ker če je zadeva v .HEX, jo programator zapiše v nekaj sekundah, ki pa jih lahko najde prakično vsak elektronik, ki bi jih moralo bit tudi iz MB kar nekaj . Če ne, pa nas je v SLO kar veliko, ki ti to zadevo z veseljem zapišemo . _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Tor Sep 18, 2007 8:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Zapisat hex na en pic res ni noben problem, to ti lahko tud jst nardim. Malo poglej kdo se ti je vse ponudil in izberi najbližjega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjan66 Neznanec

Pridružen-a: Ned 21 Okt 2007 10:13 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 9:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen
Ce imas se vedno potrebo za sprogramirat PIC
ti ga lahko. V MB sem vsak Petek popoldan in soboto dopoldan
Poklici 041-674-871
LP
Bostjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Okt 24, 2007 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
bostjan66 je napisal/a: |
Pozdravljen
Ce imas se vedno potrebo za sprogramirat PIC
ti ga lahko. V MB sem vsak Petek popoldan in soboto dopoldan
Poklici 041-674-871
|
Glede na to, da si javno objavil svojo GSM telefonsko številko, predvidevam, da ni nobenih ovir, da izpolniš še kraj v profilu. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni