|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Čet Okt 14, 2004 12:05 pm Naslov sporočila: Razpisi oz. zaposlovanje |
|
|
Predlagam, da bi dodali temo zaposlovanje, oz. prosta delovna mesta.
Glede na to, da se na tem forumu srečujemo verjetno v glavnem osebe iz el. področja bi mogoče sem spadalo tudi to.
Istočasno bi pa lahko izmenjali izkušnje o posameznih delodajalcih.... _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Okt 14, 2004 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ideja je zanimiva na prvi pogled - ob predpostavki seveda, da ne pride do kakega reklamiranja "najboljših" . Daj, poskusi to malo podrobneje razdelati.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Okt 14, 2004 9:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi meni se zdi ideja zanimiva. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Okt 14, 2004 11:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsekakor koristno.
Še posebej za take, ki smo se po +20. letih dela znašli na borzi.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmartin Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2004 16:19 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Zg. Polskava
|
Objavljeno: Pet Okt 15, 2004 8:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem sicer kako preprečiti oglaševanje "najboljših"....
Mislim, da bomo s časom lahko sami izluščili iz sporočil kakšen je kateri od potencialnih delodajalcev.
Ni pa nujno, da nekaj kar moti npr. mene pomeni oviro za sodelovanje za nekoga drugega.
Primer iz naše firme:
Glede na to, da imamo v naši firmi kar hitro rast, nam primankuje kvalitetnih kadrov (kljub vsem razpisom in objavam na netu in časopisih). Imamo sicer kar visoke zahteve tako, da je to za marsikoga mogoče ovira....
Če koga iz MB ali okolice zanima, naj pogleda na www.mikro-polo.si pod zaposlovanje.
Sam imam kar nekaj izkušenj s firmami iz te okolice, saj sem v tem poklici že cca. 15 let (elektrotehnika, elektronika, servisiranje medicinske, labiratorijske....opreme).
Prosim tudi ostale za ideje kako in kaj. _________________ Lep pozdrav,
webmartin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni