|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.03 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 10:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
LinuxFuter je napisal/a: |
TOTAL je napisal/a: |
Ja te črte so zrezkane v asfalt prav s tem namenom, da voda hireje odteka s cestišča. Največkrat se pojavljajo na kakšnem nagnjene cestišču, kjer voda preči cesto čez celo širno. |
A ni to namenjeno temu, da nekdo ne zaspi za volanom (da te malo zbudi).  |
Tiste, ki so namenjene zaspancem so bele ob straneh (No, tisto niso črte. So, če se pelješ dovolj hitro.). Tiste o katerih je govora zgoraj, so "zrezkane" počez, čez cestišče. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2007 11:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Črt "za bujenje" je pri nas bolj malo. Nazadnje sem vozil po njih na tomačevskem rondoju. Sem jih pa precej čutil na novih hrvaških "dvosmernih avtocestah" ... npr. letos po istrskem Y-lonu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Nov 14, 2007 7:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Črt "za bujenje" je pri nas bolj malo. |
Skoraj vsak teden mi najedajo med Veliko Pirešico in Velenjem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48 Prispevkov: 469 Aktiv.: 1.97 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Sre Nov 14, 2007 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa relacija Trebnje - Poljane.
LP, Jani |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Nov 14, 2007 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
No potem pa jih ni tako malo ... ampak jih zato slišite le bolj tisti, ki sekate ovinke ali pa vas vleče na bankino ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni