www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sneg
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tule v okolici novega mesta je tudi že kar lepo belo - dobrih 5cm ali pa malo več. Sneg zmerno naletava tako da bo verjetno proti večeru že kar lepa odeja. Ceste se je pa prijemal že dopoldne, ko smo se peljali dol.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.02
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 3:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se pogovarjata dve snežinki, ki letita nekje visoko nad zemljo...
"Kam pa kam, sestrica?"
"Krvavec, zimsko veselje delat! Pa ti"
"Ljubljana, prometni zamaški..."
Twisted Evil
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70621.17

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 9:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Tjaze
Član
Član

Pridružen-a: Pet 30 Jul 2004 13:51
Aktiv.: 0.08
Kraj: Cerkno

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 10:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri nas je padal sneg cel dan, vendar se ni nič prijelo Sad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.83
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bom vesel, ko bo vsaj 1m snega kot v Avstriji, da mi ne bo treba iti v službo nekaj dni, dokler ne splužijo (pri nas bolj po redko plužijo) Smile

Pa še čas bo za [slovenščina je zame španska vas] 3m velikega snežaka, kot pred dvema letoma.

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.89
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 18, 2007 11:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ElGrigon, jaz mislim, da je čas, da si vzameš dopust.
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.83
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 19, 2007 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dopust sem imel za zadnje praznike (martinovo) 2 tedna in mi diši po še več dopusta, upam, da bom lahko od 11. decembra dalje doma, čeprav imamo v službi polno dela. Jaz pravim tako; "Ko najbolj gori, sploh ne gori!", ampak moj šef tega noče razumeti.

Čeprav je narobe, da že vse trgovine prodajajo praznične izdelke, ampak se mi je vseeno vzbudilo praznično vzdušje.

igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.96

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prejšnji petek je začel padati, ko pa ga je že skoraj pobralo, kaže, da se bo zdaj vendarle prijel.

K zimskim radostim seveda spada tudi razgibavanje avtomobilskega računalnika.
ESP, ABS, ASR,... pri večini avtomobilov bolj ali manj počivajo v
Zaspi
sleep
goto Zaspi
zanki, njihovi mehanski deli pa rjavijo. Ko gre zares, vozniki ne znajo uporabiti vseh pripomočkov ali celo mislijo, da se bodo z ABS-om na snegu prej ustavili.

V glavnem, pojdite na zasnežene podeželjske ceste, kjer ni prometa, in razmigajte računalnike in varnostno mehaniko. Seveda previdno in brez proženja zračnih blazin Smile .
Pa dobro je tudi spoznati avto, da boste vedeli, kako se obnaša, ko gre zares.
LP,
Igor

24122007018.jpg
 Opis:
Migaj levo, migaj desno, gremo ESP!
 Velikost datoteke:  297.48 KB
 Pogledana:  5 krat

24122007018.jpg

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.33
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se že veselo izživljam nad avtom in cestami odkar je sneg. ESP se mi vključi vsaki drugi ovinek (hribovska cesta). Very Happy Quattro je tudi pokazal kaj zna in več ne kupim avta brez pogona na vse štiri. Dokler ne poskusiš kaj zmore quattro z ESP, ne verjameš. Po celem snegu cca 20-25cm sem ga tako tiščal, da je začela sklopka smrdeti. Very Happy
Nazaj na vrh
zodiac13
Član
Član

Pridružen-a: Sre 01 Avg 2007 14:22
Aktiv.: 0.21
Kraj: Lj-Bežigrad

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja ja brez skrbi.Jest sem že naredil "trening" Laughing z svojim BMW-jem.Prijetno presenečen, kako suvereno se da peljati po zasneženi cesti Wink
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 6:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ESP in ASR sta kar dejavna pri meni ABS pa hvala bogu bolj pociva.
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.27
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je kar dobro pazit na cesto. Nekaj dni nazaj bi kmalu priletel v zaščitno ograjo. Bilo je zvečer, cesta navidez suha, sicer par stopinj pod nulo, vozil sem nekje 60- 70km/h (dokaj ravna cesta). Nekaj sem pogledal na radio, potem pa sem malo bolj sunkovito popravil volan. Kar naenkrat sem začel bočno drseti čez oba pasova Shocked Še vedno mi ni čisto jasno kako se je zgodilo. Potem sem seveda z ročno testiral če je poledica, a je ni bilo. Izgleda da je bil poledenel le en del ceste, tam kjer sem pogledal na radio. Verjetno se je čez dan tam sneg stopil, zvečer pa je zmrznilo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni