www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Povezava do revije Elektronika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 12, 2004 8:38 pm    Naslov sporočila:  Povezava do revije Elektronika Odgovori s citatom

Urednik omenjene revije je "pri sosedih" objavil povezavi do prve in druge številke revije Elektronika v elektronski obliki.

Elektronika št. 1

Elektronika št. 2

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.93
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 12, 2004 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem drugo snel s povezave s Slo-tech-a. Povezavo tam je navedel urednik. g Branko Badrljica. Moram reči, da gre za zelo dobro revijo.
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70810.83

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 12, 2004 10:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2004 3:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Drugo številko revije sem dobil na sejmu elektronike. Zdaj me pa zanima če se da to revijo kje kupit, naročit?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2004 5:33 pm    Naslov sporočila:  ? Odgovori s citatom

Citiram:
Drugo številko revije sem dobil na sejmu elektronike. Zdaj me pa zanima če se da to revijo kje kupit, naročit?

Kakšna je to revija, kjer ne piše, kdo jo izdaja, koliko stane, in kje se dobi ???
Ali je mogoče, da si spregledal podatke, ki so nekje v reviji???
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70810.83

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2004 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 13, 2004 7:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Revije nimam pri sebi ker sem v službi (verjetno kje piše) Embarassed . Sem mislil da se da to revijo posebej naročiti, ali pač. Mogoče pa bo vsak izvod izšel tudi v pdf, tako kot prvi dve. Smile
Nazaj na vrh
Dagy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 25 Okt 2004 15:00
Aktiv.: 0.49
Kraj: Ljubljana JN76HB

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ule je napisal/a:

Pozdravljeni...

Revijo se da naročiti na www.elektronika-fd.com (menu levo - Naročilnice), kjer se da dobiti tudi brezplačni ogledni izvod. Založnik je podjetje HYDRA & CO. d.o.o. in je naveden na tretji strani v impresumu (kolofon) - za tiste, ki tega niste opazili - ostali podatki in cilji revije pa so tudi na omenjenem naslovu.... Aha. Za tiste, ki ste dobili tiskan izvod - naročilnica, taka za izrezat z brezplačno poštnino, je tudi v tiskani reviji.

V pdf obliki je na voljo tudi prva številka na naslovu www.avtomatika.com/ArhivElektronika/E1.pdf (pozor 30MB) v zelo dobri kakovosti - zato morda tudi malce dlje traja, da se odpre - drugih težav z datotekami pa do sedaj ni bilo opaziti...

Načeloma bo revijo za naročnike spremljala tudi zgoščenka, ki je do sedaj izhajala poleg revije Avtomatika in je nosila dve elektronski reviji: Avtomatika_online in Elektronika_online. Nosila bo vse, kar ne prenese papir: razne video reportaže, prireditve, prikaze sestavljanja in umerjanja naprav (video), TIV v pdf ali eps obliki, drill datoteke, ... Do sedaj je izšlo dvajset številk zgoščenke in bodo kmalu na voljo tudi na portalu.

ule je napisal/a:
Mogoče pa bo vsak izvod izšel tudi v pdf, tako kot prvi dve.

Aha. Vse lepe stvari enkrat minejo... Cool. Z določenim zamikom in v manjši resoluciji brez ostalih ugodnosti pa bo še vedno tudi v pdf obliki.

Vabljeni pa so avtorji, ki imajo kaj povedati in vidijo v taki reviji svoj interes...

Nazadnje urejal/a Dagy Tor Okt 26, 2004 12:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni zgoraj navedene povezave ne odpre niti Firefox niti Netsape. Sad

hydra.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  56.09 KB
 Pogledana:  16 krat

hydra.jpg

Dagy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 12:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm, sicer sem pravkar preveril in meni deluje brez težav v IE5.0 ali več. Sicer je treba klikniti povezavo Portal HYDRA.

Navajam pa še neposredni naslov:

www.avtomatika.com/hydra.si/index.htm - portal založbe HYDRA na katerem je tudi zaenkrat Elektronika

Upam, da bo takole OK.

Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 12:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole deluje - očitno so težava pop okna na strani.
Dagy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 26, 2004 1:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aha. Ampak tako nekako rešujemo skoke z različnih naslovov, ki še niso napolnjeni z vsebino... Confused Ni časa, Sad ...
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 24, 2005 10:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sedaj je je na Slo-Tech-u objavljena še povezava do nove številke.

Elektronika 3

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni