|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
crazzywak Neznanec

Pridružen-a: Pon 03 Dec 2007 15:16 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pon Dec 03, 2007 3:26 pm Naslov sporočila: GPS-USB sprejemnik in sledenje |
|
|
Dober dan
Mene zanima kako se da kej ustimat sledenje imam pa GPS-USB sprejemnik za prenosnik Navilock.Zanima me kako se da vstimati sledenje da jaest doma lahko gledam kje je vozilo.
LP
// Preberi pravila! // |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pon Dec 03, 2007 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rabiš en USB host (master) ali vsaj USB OTG, da iz njega izcuzaš podatke.
Veliko lažeje bo šlo, ča ta sprejemnik zamenjaš z enim, ki ima NMEA kompatibilni izhod. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
crazzywak Neznanec

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
crazzywak Neznanec

|
Objavljeno: Pon Dec 03, 2007 8:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
A kdo ve kako se ustima ta usb pa kje ga dol posnet . Ker jas sem cisti laik o temu
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Dec 03, 2007 8:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eden od moderatorjev ti je pordečil besede v tvojem postu kot nepravilne.
Napotil te je da prebereš navodila. A kot vidimo zaman.
Bodi dober, pa se najprej nauči spoštovat ljudi, ki ti hočejo pomagat, potem boš pa pomoč tudi dobil ! _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni