www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nova knjiga

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 9:46 am    Naslov sporočila:  Nova knjiga Odgovori s citatom

Lep pozdrav vsem.

Na sp. naslovu si oglejte prvo slovensko knjigo o Programiranju PIC mikrokontrolerjev po tako ugodni ceni:

http://www.svet-el.si/cgi-bin/okno.cgi?zap_st=5LIT0019&foo=154

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.23

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 11:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jure
Knjiga je res skoraj zastonj. Very Happy Bi pa informacijo o ugodnem nakupu lahko objavil malo prej (Novo! Ugodna cena samo do 31.10.2004!) Confused
, ali pa podaljšal rok za ugoden nakup. Ta cena velja samo še danes , jutri in v nedeljo Sad .

lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 12:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Knjige nisem videl, a kazalo kaže na zanimivo vsebino.
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 12:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoj,

knjiga je bila predstavljena na sejmu elektronike (ki ga verjetno marsikdo od vas ni videl)...

Morda je res malce pozno prislo to obvestilo, moram pa povedati, da zaloga knjige od sejma naprej lepo kopni in zato sem pričakoval, da je knjiga znana v SLO prostoru ...

Lp
Jure
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 2:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem jo naročil in jo imam doma. Kupil sem jo zaradi tega ker picov in podobnih stvari ne poznam nič. Knjiga pač opisuje sam pic 16f84 ukaze za programiranje (kaj, zakaj in kako), JDM programator, kako se kaj priključi na pic in razvojno okolje MPLAB. Meni se zdi kar zanimiva zadeva saj že resno razmišljam da bi malo bolj spoznal programiranje pic-ev....
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
CarpeDiem
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24
Aktiv.: 1.41
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 4:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da sem si ravno to knjigo ogledoval na sejmu elektronike. Platnice se ravno ne spomnim, vendar je bila o PICih, formata A5 in v slovenščini. Čeprav jo je bilo tam možno kupiti je nisem, ker so v njej le zbrani članki iz Sveta elektronike (zato tako nizka cena). Vsaj tako so mi povedali na stojnici. Zato je nakup smiselen le, če niste naročeni na revijo.

lp, CarpeD
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 29, 2004 8:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo če si jo boš želel ogledati jo lahko dobiš pri meni. Naročil sem jo pred kratkim in mi služi kot kar dober priročnik pri učenju programiranja PIC-ov.

Lep pozdrav Wink

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni