www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

ARM in uVision3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
spe7
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Dec 2007 12:43
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2007 12:52 pm    Naslov sporočila:  ARM in uVision3 Odgovori s citatom

Hola,

predkratkim sem se začel ukvarjati s programiranjem ARM AT91 procesorjev (službeno). Uporabljam uVision3 oz. RealView ARM 3.05 .

Takoj na začetku me je začelo motiti ctag oz. "function navigation" , ki ga ta verzija za ARM procesorje nima. Oziroma saj zasledil še nisem.

Problem je v tem, da imamo uporabljene skupne module, ki pa so raztreseni po CVS-ju in jemlje zelo veliko časa da najdem s "search" funkcijo.

Ali obstaja kak plugin ali kaj podobnega, ki bi ga lahko dodal uVision-u????
Bil bi namreč zelo srečen programer Smile .

Lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
chaos
Član
Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12
Aktiv.: 4.65
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2007 1:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer ne uporabljam veliko uVision-a (razen za 8051), samo kolikor je meni znano, ne obstaja noben tak plugin.

Moj nasvet: uporabljaj zunanji tekstovni urejevalnik, ki ponavadi imajo plugine za ctags, pa tudi za doxygen ipd. Ravno tako omogočajo poganjanje zunanjih programov direktno iz urejevalnika. Itak so pa ti vgrajeni urejevalniki v IDE-jih bolj bogi, ker ne znajo narediti skoraj nič ...

LP!
Nazaj na vrh
spe7
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Dec 2007 12:43
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 20, 2007 1:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoj !!

To pa ni nič kaj dobra novica Sad .
Sem pa bral na netu, da obstaja plugin ki je narejen za Eclipse.

Bom še malce pobrskal, če obstaja še kak bolj enostaven urejevalnik, v katerega bi lahko dodal debugiranje za ARM.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni