|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gasilko Član

Pridružen-a: Tor 15 Nov 2005 17:52 Prispevkov: 267 Aktiv.: 1.12 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 12:51 pm Naslov sporočila: os milenium in xp na enem računalniku |
|
|
Pozdrav,zanima me postopek s kateri bi lahko namestil winse me in xp na en računalnik ki ima dva diska tako da bi imel na vsakem disku svoje winse. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zoran Član

Pridružen-a: Ned 28 Nov 2004 14:44 Prispevkov: 550 Aktiv.: 2.32 Kraj: SG
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Podobno sem naredil z XP in Visto. Najprej sem na en disk instaliral XP. Nato sem priklopil drugi disk tako da so XP videli oba. Po restartu sem iz CD za visto bootal PC in mu "povedal" da želim čisto instalacijo na drugi disk.
Sedaj me pri zagomu vedno vpraša kaj želim zagnati - visto ali XP.
V vsakem primeru je C disk tisti na katerem je uporablen sistem, drugi pa je D.
Poizkusi, vendar pazi na backup. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gasilko Član

Pridružen-a: Tor 15 Nov 2005 17:52 Prispevkov: 267 Aktiv.: 1.12 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem že naložo oba sistema je kašna druga možnost za izbiro .Kako morata biti priklopljena diska(master,slave) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2007 2:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče si narediš Disc selector. Pri meni je v funkciji od časa objave sporočila v povezavi. Na enem disku so Windovsi na drugem pa Linux. S stikalom izberem master disk ter računalnik reštatram. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni