www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

IP TV in Hišni Kino
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
polh
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27
Aktiv.: 0.95
Kraj: Maribor-Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 4:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HD je že v osnovi malo za doplačat (2 eura). Ampak to ni take sile. Živim na optiki, tako da nimam problemov s prepustnostjo Very Happy . Samo preprosto nima smisla da bi si HD zaenkrat omislil. Tudi če bi bile finance... Pol bi ga pač lahko mel, zato da bi imel večja jajca kot kolegi...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.68
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 4:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

optika Sad Crying or Very sad jaz imam optični link samo če grem na balkon in gledam pošto Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Stoyc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2007 20:55
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ilirska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 11, 2007 9:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem pred enim letom vzel poskusno od Siola IPTV in sem drugi dan vse preklical, ker je bila živa katastrofa. Polovico kanalov sploh ni delovalo, na drugi polovici pa so bile velike motnje, tako da se ni dalo gledat, ne poslušat. Pred dobrim mesecem sem zamenjal operaterja- T-2 in pred tem sem bil malo v strahu, kako bo vse skupaj delovalo, zaradi slabih izkušenj iz preteklosti. Vam povem- bomba. Internet O.K., isto kot pri Siolu, Telefon normalno (imam polno razvezan dostop in sem prenesel tudi številko k T-2), kar pa je najbolj zanimivo, televizija deluje brez problemov. Le dvakrat se je zgodilo, da je malce štekal glas. Poklical sem pomoč in podporo in so mi malo to "poštelali" in zaenkrat ni pripomb. Ne vem, kako bi se vse skupaj obnašalo, če bi imel HD sprejemnik, a zaenkrat še ne razmišljam o tem, saj je tudi seznam HD kanalov precej skop, mogoče v bližnji prihodnosti. Zdaj moram rešiti najprej problem s hišnim kinom. Zasledil sem model Philips HTS 3357, ki ima baje digitalni audio vhod, kar je pogoj za priključitev v STB napravo. Samo še prepričati se moram in kupiti. A ima kdo ta sistem, da mi lahko kaj pove o njem?
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 11, 2007 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

no, IP TV lahko priklopiš na receiver tudi preko scart kabla. Itak je izhod stereo, ne 5+1. Digitalni vhod ni nujen.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 30, 2007 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

da malce popravim svoj prejšnji post - izgleda da T2 pri nekaterih programih (katerih, še nisem našel) kljub vsemu oddaja 5 kanalni zvok - torej, me zanima ali obstaja kakšen načrt, oziroma ali je to doma izvedljivo da bi naredil pretvornik iz s/pdif v 5+1 analogni izhod - Amino ima cinch s/pdif izhod (ne optični), s tem pretvornikom pa bi celo zadevo priključil na 5+1 aktivne zvočnike...
Nazaj na vrh
Stoyc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2007 20:55
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ilirska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 03, 2008 7:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj to zanima tudi mene. Za preizkus sem priključil na analogni stereo izhod aktivne zvočnike in je lepo delovalo, a če bi se dalo digitalni izhod Amina s kakšnim vmesnikom ali pretvornikom povezati na 5.1 zvočnike, avtomatsko odpade reciver in stvar se zelo poceni. Ima kdo kakšno idejo.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni