|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
invisible Član

Pridružen-a: Čet 04 Nov 2004 21:27 Prispevkov: 60 Aktiv.: 0.25 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Pon Nov 08, 2004 3:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav.
Sem čisto "frišen" na tem forumu.
Me pa zanima naslednje. Pred nekaj časa je bila na Elektro-N forumu zelo podobna tema, pod vodstvom Silvota. No in takrat sem si iz tiste teme sprintal načrte za testno ploščo. No seveda pri moji veliki hitrosti izdelave vezij je minilo skoraj kako leto preden sem jaz izdelal HW. Potem se jaz ves vesel odpravim iskat temo na forum EN forum in glej ga zlomka teme nikjer več ne ne najdem. Po kratkem poizvedovanju me napotijo na ta forum, kjer vidim da poteka šolanje novih PIC kadrov s polno paro. No ker mi kot "neaktivnemu" uporabniku še ni uspelo razkrinkati kakšna je nova testna plošča, in ker imam doma lepo delujoča "staro" testno pološčo, me zanima če obstaja kak način da se dokopljem do one šole ki je potekala na EN forumu? Ali vsaj do šolskih programov za ono ploščo.
Za vse informacije se najlepše zahvaljujem.
p.s. Če sem kje ustrelil kakšnega kozla, se iskreno opravičujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Nov 08, 2004 7:57 am Naslov sporočila: |
|
|
invisible,
Osebno na Elektro-N nisem ničesar brisal. Če ne nejdeš, skušaj kontaktirati administratorja tam. Sam moram doma pregledati med starimi arhivi. Če bom kaj našel bom pripel tukaj. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2004 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na svojo internetno stran sem na naslov http://www.polarhome.com/~umnik/menu/elektro/index.php 'premierno' postavil en 'tečaj' programiranja PIC-a v zbirniku. Stvar je povzeta iz neke angleške strani, bolj ali manj samo prevedena z nekaj popravki in dopolnili. Če koga zanima - so bolj ali manj osnove, s katerih potem lahko brez problema nadaljujemo z nadaljnim učenjem...
Mogoče bom ves tekst malo uredil, spravil v pdf in naložil na Filemanager.
Če si bo kdo vzel čas za pregled, bi bil vesel če me opozori na kakršnekoli napake.
S časom bom naložil še kak načrt programatorja in pa načrt testne plošče. Upam.
LP Umnik
Nazadnje urejal/a Umnik Sre Nov 17, 2004 4:01 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2004 9:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Umnik tole tvoje sporočilo sem bral parkrat, vendar imam občutek, da v tem kontekstu vsaj po mojem mnenju pomeni kršenje nekaterih pravil. Počakal bom, da še kdo drug pove svoje. Nič osebnega, vendar bi rad da se določenih pravil držimo. Če ne bo resnih argumentov za, bom to diskusijo izrezal iz teme.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2004 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stvar izgleda zanimiva. Osebno mi je zelo moteč tisti "leteči" menu. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2004 11:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še tole;
Povezavo na svojo stran lahko daš zgoraj med Povezave Prav tako pozivam vse obiskovalce foruma, da lahko tja pripenjajo zanimive povezave. Seveda je prav, da se da kratek opis kaj se skriva za njo. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Nov 11, 2004 11:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki, lepo si tole prestavil. Ime zveni zanimivo, morda se bo tudi tukaj marsikaj koristnega nabralo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni