|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.58
|
Objavljeno: Sob Nov 13, 2004 6:59 pm Naslov sporočila: Integrirano vezje AD42950 |
|
|
Pozdravljeni.
Kolega me je zaprosil, da pregledava oz. popraviva senzor za debelino zavornih oblog za avtomobil. Senzor ima obliko klasičnega potenciometra. Ima tudi tri priključke. Ko sem z Ohm metrom pomeril med njimi sem ugotovil, da to le ni klasičen potenciometer. Ko sem ga odprl, sem našel tiskanino, na kateri je integrirano vezje "AD42950" Pregledal sem po internetu, ampak nisem našel nobenega opisa. Zanima me, če kdo kaj ve o tem. Prosim, če ima kdo kakršne koli podatke o tem vezju, da mi sporoči.
Trenutno nimam fotoaparata pri sebi, da bi celo zadevo poslikal.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.36 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Sob Nov 13, 2004 10:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
HOJLA !
Po oznaki sodeč bi naj bil od firme Analog Devices, čeprav na njihovi strani ni zasledit čipa s takšno oznako, imajo pa senzorje za to kar ti omenjaš v svojem postu. Poglej malo na njihovo stran mogoče pa najdeš po sliki kaj podobnega.  _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smatjaz Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.58
|
Objavljeno: Pon Nov 15, 2004 8:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem preveril, po vseh mogočih web straneh, tudi na Analog devices. Povsod samo prodajajo. Oznaka se nahaja v seznamih za prodajo, pod opcijo "description" pa ne piše nič. Tudi datasheet-a *.pdf ni nikjer.
LP Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 458 dni