|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
alessio Član

Pridružen-a: Pon 04 Dec 2006 8:39 Prispevkov: 363 Aktiv.: 1.60 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2007 7:05 pm Naslov sporočila: Comodo Firewall 3 |
|
|
Dlje časa sem uporabljal comodo firewall 2.4, potem nekaj beta in RC verzije 3,
danes pa so objavili končni release nove verzije firewall-a 3.
Zadeva je free, pri tem pa se po večih neodvisnih testih uvršča med
najboljše produkte tega razreda.
Več informacij in linkov na:
http://www.personalfirewall.comodo.com/
Aleš |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sundancer Član

Pridružen-a: Ned 08 Avg 2004 22:30 Prispevkov: 374 Aktiv.: 1.57 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 20, 2007 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ce smo ze pri varnostnih programih. Sam sem bolj za hardcore security. Ce je se kdo tak mu bo vsec http://force.coresecurity.com/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stoyc Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2007 20:55 Prispevkov: 42 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2008 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem si tudi pravkar namestil Comodo Firewall Pro. Imam nameščen tudi paket Bit defender total security 2008 - preizkusno verzijo, ki ima tudi požarni zid, a sem ga onemogočil, da se s Comodom ne bi tepla. Takoj po namestitvi Comoda je nastala neka zmešnjava. Bit defender je kar zamrznil, sploh se ni odzival in nikakor ga nisem uspel zalaufati. Comodo mi je veliko stvari blokiral, potem pa sem ugotovil, da je bil nastavljen(privzeto ob namestitvi) na Paranoid mode. To sem spremenil na Training mode in potem je nekako začelo delovati (brskalnik, Emule). Zanimajo me kakšne podrobnosti o nastavitvah Comoda, ker sem ugotovil, da je še kar zanimiv in omogoča kar nekaj opravil. Če ima kdo s tem izkušnje, bi bil hvaležen za nasvete. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alessio Član

Pridružen-a: Pon 04 Dec 2006 8:39 Prispevkov: 363 Aktiv.: 1.60 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 12:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Na Comodo forumu v sekciji Firewall izveš popolnoma vse potrebno.
http://forums.comodo.com/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 1:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Po namestitvi Comodo na Visti, ne delujejo več gadget-i v Sidebar-u, ki mi prikazujejo stanje Wireless-a. To je za sedaj edina pripomba... _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tihi Član

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2003 14:15 Prispevkov: 281 Aktiv.: 1.18 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 9:46 am Naslov sporočila: |
|
|
@sundancer: Kakšne so kaj tvoje izkušnje glede Core Forc-a? Oziroma ali se moraš potem ko nastaviš še veliko ukvarjat z njim, ali te pogosto (prepogosto) obvešča in zahteva potrditve? Pa koliko je kaj procesorsko zahteven? Drugače zgleda kar obetavno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stoyc Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2007 20:55 Prispevkov: 42 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ilirska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Jan 15, 2008 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po nekajdnevni uporabi Comoda, ko se je "naučil" kaj sme spustiti skozi, sem kar zadovoljen z njim. Upam, da bo dobro ščitil mojo mašinco pred sovražniki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni