|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Amstar Član

Pridružen-a: Tor 10 Jan 2006 20:27 Prispevkov: 90 Aktiv.: 0.38
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2008 2:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vem, za izdelavo php strani ni problema.
Bolj me zanima kako bi izvedel, z izdelavo aplikacije v kateri bi prikazoval spletno stran?
Zdej internet explorer, mi ni ravno ql....ubistvu, da bi naredil svoj iskalnik ampak bolj preprost!
L.P. Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2008 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zresni se in povej, kaj bi sploh rad...
Enkrat pišeš o enostavnem programčku, ki bi slike z neta pobiral, ki so v pdf-ih, spet drugič kako bi naredil svoj iskalnik... Sorry, ampak WTF?
Če hočeš prikazovati internetno stran v svojem programu, uporabi primerno ActiveX kontrolo (mislim da poleg internet explorerja dobiš ravno nekaj takega). _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amstar Član

Pridružen-a: Tor 10 Jan 2006 20:27 Prispevkov: 90 Aktiv.: 0.38
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2008 4:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
NeoTO je napisal/a: |
Zresni se in povej, kaj bi sploh rad...
Enkrat pišeš o enostavnem programčku, ki bi slike z neta pobiral, ki so v pdf-ih, spet drugič kako bi naredil svoj iskalnik... Sorry, ampak WTF?
Če hočeš prikazovati internetno stran v svojem programu, uporabi primerno ActiveX kontrolo (mislim da poleg internet explorerja dobiš ravno nekaj takega). |
Mislim da slike v pdf-jih ne obstajajo?
Najprej sem mislil, naresti preprosto aplikacijo, da bi slike pobiral z neta, potem sem pa razmislov in pregledov da je lazi narest frame! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni