|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.92 Kraj: slo
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 12:14 pm Naslov sporočila: Forum - Sveže razprave |
|
|
na levi strani je stolpec "Sveže razprave".
Se to da narediti tako, da samo nekje nekaj obkljukaš, ali je treba imeti neko programersko znanje ?
To me zanima zaradi nekega drugega foruma, kjer bi to prav prišlo, a nihče ne ve, kako to narediti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 1:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rabiš modifikacijo (mod) za forum ... _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 1:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
torej, ne gre s križci in kljukicami, ampak moraš biti "napredni uporabnik" ?
Koliko pa je programerska tarifa v € za takšen poseg ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 2:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
torej, ne gre s križci in kljukicami, ampak moraš biti "napredni uporabnik" ? |
Vecina dodatkov za forume je prve sorte - instaliras (RTFM), potem pa izbiras opcije, ki so ti na voljo. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.40
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 2:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potreboval boš tud F.T.P dostop do serverja, mogoče tud user/pass za SQL bazo.
Brez tega lahko pozabiš na vse skup... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 2:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
hvala, bom povedal naprej, gre pa za http://rastline.mojforum.si/.
Mimogrede, večkrat se mi oko ustavi na tejle modrosti
Citiram: |
"Se dobro, da so pred petnajstimi leti naredili karavanski predor, saj bi bila pot domov z avtobusom, polnim golov, precej tezja cez Korensko Sedlo." |
, pa se mi nikakor ne posveti v čem je fora 
Nazadnje urejal/a psevdonim Sre Jan 02, 2008 2:20 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.40
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole je phpBB2 forum, enak kot elektronik.si
Za tega obstaja malo morje modov, malce poglej na phpbb.com... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 2:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
Mimogrede, večkrat se mi oko ustavi na tejle modrosti
Citiram: |
"Se dobro, da so pred petnajstimi leti naredili karavanski predor, saj bi bila pot domov z avtobusom, polnim golov, precej tezja cez Korensko Sedlo." |
, pa se mi nikakor ne posveti v čem je fora  |
V lanski sezoni, ko je HK Acroni Jesenice prvo leto igral v ligi EBEL, jih na zacetku sezone ni slo najbolsje, potem so se pa popravili in pred koncem so imeli cisto realno moznost za vstop v koncnico. V eni od tekem v zadnjem delu sezone (mislim da proti KAC ) v domaci dvorani so zmagali s 7:2 ali nekaj takega, rezultat prej je bil pa se ugodnejsi za nase, komentator na Sportklubu, ki je tekmo prenasal, pa je izustil ciitirani umotvor.
Lahko si kar predstavljas kako je avtobus obtezen, ko se vraca domov s sedmimi goli [v mrezi] in cez Korensko Sedlo bi razmerah tezko pripeljal - se sreca torej, da so zgradili karavanski predor in so Avstrijci lahko prisli domov  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 3:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat, očitno tale tvoja "modrost" ni več aktualna... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 3:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Sokrat, očitno tale tvoja "modrost" ni več aktualna... |
Seveda je ... brezcasna  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lovro13 Član

Pridružen-a: Pon 17 Dec 2007 15:21 Prispevkov: 13 Aktiv.: 0.06 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Jan 24, 2008 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pišem samo zato, da dobim dovolj točk, da bom končno lahko downloadal priponke. Ne zdi se mi, da bi smetil po forumih z vprašanji, če odgovori na to že obstajajo. _________________ Lahk rečete karkol, sam NIN pa ne bo noben šimfu! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Čet Jan 24, 2008 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
lovro13 je napisal/a: |
Pišem samo zato, da dobim dovolj točk, da bom končno lahko downloadal priponke. Ne zdi se mi, da bi smetil po forumih z vprašanji, če odgovori na to že obstajajo. |
Imas morda kaksno znanje, s katerim bi lahko pomagal drugim uporabnikom, morda ves kaksen vic, ki bi nas lahko nasmejal, ali si prisel na forum samo DLat priponke ? Ce je slednje, potem napisi katero bi rad, pa ti jo bom poslal po e-mailu, da ti ne bo potrebno pisati sporocil brez vsebine. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni