|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miško Neznanec

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 9:02 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2004 8:51 am Naslov sporočila: Dva zaslona istočasno |
|
|
Potreboval bi pomoč pri aktiviranju zaslona računalnika in tv istočasno.Imam grafično kartico radeon in v nastavitvah zaslona na pc-ju mi je uspelo nastaviti le preklop med zasloni, tako , da s kombinacijo tipk lahko preklapljam sliko med monitorjem in računalnikom, nimam pa signala istočasno na obeh zaslonih.
L.P. Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.28 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2004 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš inštaliran ATI Control panel? Če nimaš si zadevo inštaliraj, in tam pod displays imaš možnosti dveh monitorjev oz. monitorja in TV
LP Luka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70675.71
|
Objavljeno: Pon Nov 22, 2004 11:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.40 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Čet Nov 25, 2004 6:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Do sedaj sem v praksi videl kakšnih tri - štiri računalnike priklopljene na TV in prav vsaka povezava je dala drugačne rezultate. Nekatere (predvsem cenejše) grafične ne podpirajo istočasnega prikaza. Kar na škatli seveda ne piše. Seveda pa tu ne gre zanemarjeti gonilnikov. Pred kakšnim letom sem preko TVTool programa povezal PC in TV in bil reletivno razočaran z rezultatom. GeForce 4200 Ti grafična in SONY TRINITRON TV. Slika je zadovoljiva samo za gledanje filmov. Kakšnih iger oz. programov pa se ni dalo praktično uporabljati. Mislim da je bil najbolj moteč faktor nizka resolucija TVja (800x600).
Glede nezmožnosti iztočasnega prikaza sem pa prepričan, ker je prijatelj speljel video in avdio kable v dnevno sobo in sta z deklino kričala levo/desno, gor/dol ko je bilo z miško treba klikati po računalniku. Precej zabavna zadeva, ko že tako bedno komunikacijo še dodatno motiš z lažnimi komandami.
lp, CarpeDiem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Čet Nov 25, 2004 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na geforce 2 mx sem brez težav nastavil, da mi kaže na monitorju in tv istočasno. Večji problem je, ko hčeš nastaviti, da ti TV kaže film, na računalniku pa npr. surfaš po internetu. Radenoni, ki to lepo izvajajo imajo vgrajena dva RAMDACA.
miško: Katrerega radenona imaš?
Poskusi si downloadat še paket driverjev in programov za tvojo grafično iz interneta, ča si sedaj inštaliral iz CD-ja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni