www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Monitor škljoca - se prižiga in ugaša

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
arjad
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 17:10
Aktiv.: 0.02
Kraj: Butallle

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2008 5:25 pm    Naslov sporočila:  Monitor škljoca - se prižiga in ugaša Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Monitor Hyundai s550 mi je pričel po cca. 1 uri prižganosti škljocati - se prižigati in ugašati na cca. 1 sek. Po ročnem izklopu in vklopu pa se to dogaja na vse krajši čas delovanja, po 4 x ugasnjenju in vklopu že na 2 minuti uporabe. Ali kdo ve, kaj je napaka?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2008 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot,da bi jaz opisal moj stari monitor - isto Rolling Eyes
Jaz pri mojemu sumim "suhe" elektrolite na napajalnemu delu-vec bo pokazala obdukcija Cool
Sicer pa sploh ne vem kako lahko skoraj nov monitor nagaja-ima sele 12 let Rolling Eyes

arjad
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 17:10
Aktiv.: 0.02
Kraj: Butallle

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 06, 2008 6:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:
Kot,da bi jaz opisal moj stari monitor - isto Rolling Eyes
Jaz pri mojemu sumim "suhe" elektrolite na napajalnemu delu-vec bo pokazala obdukcija Cool
Sicer pa sploh ne vem kako lahko skoraj nov monitor nagaja-ima sele 12 let Rolling Eyes

Ali si ga že siciral?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni