|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Skoda Neznanec

Pridružen-a: Sob 23 Feb 2008 17:02 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 5:17 pm Naslov sporočila: Vprašanje LCD TV Sony KDL-40D3500 |
|
|
Pozdravljeni,
pred tremi tedni sem kupil SONY LCD TV KDL-40D3500. Z izdelkom sem zadovoljen, sem pa zadnji teden kupil za sina še SONY LCD TV KDL-32U3000. Opažam, da pri 40" Sony-ju pri vklopu aparata iz stand-by nekaj klikne (kot rele), enak zvok pa se nato pojavi cca dve minuti po izklopu TV preko daljinca. Če TV vključujem znotraj teh dveh minut klika ni. Prav tako se ta klik pojavi vedno, če vključujem in izklapljam TV preko glavne tipke na ohišju aparata. Pri 32 colskem tega klika ni. Ali je to čisto normalno ali pa mogoče kaj drugega?
Hvala za odgovore že vnaprej.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.87 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri mojem Sonyu se dogaja enako in mislim, da ni panike.....sicer pa v Butalah se za tako stvar ne bi bilo potrebno sekirat .
LP
Boris |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 Ur