|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
V kabini ni videti nič, ker je 7" LCD postavljen kar v predalu za rokavice. Razlog je dizajn armature, ki praktično ne dovoljuje dodatkov in tudi v redki uporabi te kamere. V povprečju jo rabim le 1x do 2x na mesec, ko se je kam treba zrinit ali odpeljat, če me bolj na tesno ob-parkirajo ... ko gre že na milimetre.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

|
Objavljeno: Sob Feb 23, 2008 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha še kamera. Uporabljena je mini-ČB kamera iz conrada velikosti 15x15x16 mm.
Pa še ena slika pozicije kamere in okvirja za kolesa, ki se na zgornjem delu opira na posebne nosilce pritrjene skupaj z spojlerjem.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jernej_ Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 0:42 Prispevkov: 150 Aktiv.: 0.71 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 24, 2008 1:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Iztok, ne bi hotel ..., zelo malo ljudi zna tudi s svojimi rokami! Bravo, še enkrat! J. _________________ Elektronika v domači delavnici |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

|
Objavljeno: Ned Feb 24, 2008 1:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala ... moraš pa računat, da je med nami še veliko talentov, ki se raje skrivajo ...
Drugače pa je bil ta spojler in njegova periferija eno od mojih zahtevnejših del kar se tiče mehanske izvedbe (vzdolžno vrtanje za žice 2,5cm debelega spojlerja po dolžini 80cm, ki je v loku - vertikalno in hkrati horizontalno) ... izgleda, da je stvar dizajnersko kar uspela, ker me do sedaj v zvezi kamere in nosilca kolesa še ni nihče vprašal "si to naredil sam ali ti je kdo pomagal" ...
... da pogledov sosedov, ki so opazovali, kako sem se novega avta lotil kar z "bormašino" po havbi niti ne omenjam ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni